Termék Kategória

Márka > Victorinox

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Victorinox egy olyan vállalat, amely nagy hagyományokkal rendelkezik az órák és más acéltermékek gyártásában. A vállalat akkor szerzett nemzetközi hírnevet, amikor a svájci hadsereg számára kiváló minőségű késeket kezdett el szállítani. A Victorinox számos modellt kínál férfiak és nők számára egyaránt, így mindenki elégedett lesz.

A Victorinoxot, a svájci bicska márkát 1884-ben alapították. A vállalat a svájci Schwyz kantonban, Ibachban nyitott egy műhelyt, ahol késeket gyártottak. Abban az időben, mint Svájc nagy részében, széles körben elterjedt volt a szegénység, és ez a feltörekvő vállalkozás mind a tulajdonosnak, mind a helyi lakosságnak munkalehetőséget kínált.

Alig hét év múlva a Victorinox megállapodást kötött a svájci hadsereggel, és elkezdte ellátni a katonákat a késeivel. A Victorinox svájci bicskák gyártása még sok évvel később is folytatódott, és nagy elismerést hozott a márkának.

A Victorinox a férfiak és nők számára készült órák széles választékát kínálja, beleértve az elegáns, pilóta és sportos modelleket. A cég büszke arra, hogy rendkívüli pontosságú és egyedi szépségű órákat kínál. A pilótamodellek és a kézi felhúzású órák különösen kifinomultnak tűnnek a gyártó által.

A Victorinox minőségi órákat készít, amelyeket svájci pontosság és megbízhatóság jellemez. Ezenkívül számos modellhez egyenesen a gyártótól származó zsebkés is jár.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.