Termék Kategória

Márka > Luminox

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Luminox órákat tervez a katonai különleges erők és az elsősegélynyújtók számára a világ minden táján, beleértve az amerikai parti őrséget, a légierőt és a Navy SEAL-eket. A megbízhatóság érdekében a Luminox kiváló minőségű anyagokat használ óráiban, többek között rozsdamentes acélt és szénszál-erősítésű polikarbonátot.

A Blackout órákat strapabíró gumipántok, összekapcsolt acél karkötők vagy nagy szakítószilárdságú szövetek rögzítik, hogy a kényelem feláldozása nélkül biztosítsák a szilárdságot. Egy edzett ásványi kristály védi az óra svájci kvarcművét a szélsőséges igénybevételtől.

A Luminox egy két amerikai által 1989-ben kifejlesztett óramárka. Barry Cohen és Richard Timbo úgy döntöttek, hogy olyan innovatív időmérőt fejlesztenek ki, amely lehetővé teszi számukra, hogy hosszú távon versenyezzenek a piacon. Kutatásaik során egy egyedülálló svájci világítási rendszerbe botlottak, amelynek lehetőségeit azonnal felismerték.

Ezzel az új technológiával lehetővé vált, hogy rossz fényviszonyok között, sőt teljes sötétségben is le lehessen olvasni az időt. Elkezdték beépíteni ezt a technológiát az óráikba, és megszületett a Luminox. A lumen latinul “fényt”, a nox pedig “éjszakát” jelent. Még a logójukban is játékos kontraszt van a fény és a sötétség között; a logó fekete alapon fehér írásból áll, és piros szegéllyel van keretezve – ez a svájci márkajelzésre utal.

1994-ben mutatták be és adták ki a nagyközönségnek az Original SEAL Dive Watch-ot. Kifejezetten a katonai szabványoknak megfelelően készült a búvárok számára, hogy megfelelően fel legyenek szerelve az éjszakai küldetésekhez. A légierő azután kezdett érdeklődni a Luminox technológia iránt, hogy hallott róla az Edwards légibázis egyik alkalmazottjától, aki dicsérte a Luminox technológia előnyeit. Ennek eredményeként jött létre a repülés által ihletett órák exkluzív sorozata.

A Luminox órák fel vannak szerelve egy egyedi világítóelemmel, amely a mutatókba, órajelekbe és néha a lünettákba van beépítve. Az óráknak nincs szükségük külső fényforrásra; maguktól világítanak.

Nincs szükség nyomógombokra sem; ha a fényviszonyok romlanak, a megvilágítás azonnal láthatóvá válik. Ez a rendszer önellátó, és megfelel a katonai hatóságok által előírt valamennyi követelménynek. Garantáltan 25 évig tart; fénye 100-szor fényesebb, mint a hagyományos lumineszcens óráké.

A Luminox órák Svájcban készülnek, és svájci alkatrészekkel vannak felszerelve.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.