Termék Kategória

Luminox

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Luminox karórák – kiváló teljesítményű időmérők a legkeményebb körülmények között

Üdvözlünk a Luminox karórák kategóriájában, ahol a legmodernebb technológia találkozik a stílusos és strapabíró dizájnnal. Fedezd fel a Luminox karórák előnyeit, és válaszd ki a tökéletes darabot, amely képes ellenállni a legkeményebb körülményeknek is.

Luminox karórák – a katonai pontosság és a prémium minőség

A Luminox karórák a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, és a katonai pontosság és megbízhatóság jellemzi őket. A svájci gyártás és a precíz mozgás garantálja a pontos időmérést és a hosszú élettartamot.

Az egyedülálló Luminox Light Technology (LLT)

A Luminox karórák legfőbb előnye az egyedülálló Luminox Light Technology (LLT), amely folyamatos világítást biztosít akár 25 évig. A karórák akár 100-szor fényesebbek lehetnek, mint más időmérők, így a sötétben és rossz látási körülmények között is könnyen leolvashatók.

Széles választék minden kalandhoz

A Luminox karórák kínálata számos különböző stílusú és funkciójú modellt tartalmaz, így mindenki megtalálhatja a számára ideális karórát. Akár a tengerparton, a hegyekben vagy az irodában szeretnél megjelenni, a Luminox karórák tökéletes társad lesznek minden kalandban.

Vásárolj Luminox karórákat webshopunkban

Vásárolj Luminox karórákat webshopunkban, és élvezd a kiváló minőséget, a gyors és megbízható szállítást, valamint a profi ügyfélszolgálat által nyújtott zökkenőmentes vásárlási élményt. Rendeld meg kedvenc Luminox modelljeidet, és tapasztald meg a legmodernebb technológia és a strapabíró dizájn előnyeit.

A Luminox óramárka története

A Luminox órákat tervez a katonai különleges erők és az elsősegélynyújtók számára a világ minden táján, beleértve az amerikai parti őrséget, a légierőt és a Navy SEAL-eket. A megbízhatóság érdekében a Luminox kiváló minőségű anyagokat használ óráiban, többek között rozsdamentes acélt és szénszál-erősítésű polikarbonátot.

A Blackout órákat strapabíró gumipántok, összekapcsolt acél karkötők vagy nagy szakítószilárdságú szövetek rögzítik, hogy a kényelem feláldozása nélkül biztosítsák a szilárdságot. Egy edzett ásványi kristály védi az óra svájci kvarcművét a szélsőséges igénybevételtől.

A Luminox egy két amerikai által 1989-ben kifejlesztett óramárka. Barry Cohen és Richard Timbo úgy döntöttek, hogy olyan innovatív időmérőt fejlesztenek ki, amely lehetővé teszi számukra, hogy hosszú távon versenyezzenek a piacon. Kutatásaik során egy egyedülálló svájci világítási rendszerbe botlottak, amelynek lehetőségeit azonnal felismerték.

Ezzel az új technológiával lehetővé vált, hogy rossz fényviszonyok között, sőt teljes sötétségben is le lehessen olvasni az időt. Elkezdték beépíteni ezt a technológiát az óráikba, és megszületett a Luminox. A lumen latinul „fényt”, a nox pedig „éjszakát” jelent. Még a logójukban is játékos kontraszt van a fény és a sötétség között; a logó fekete alapon fehér írásból áll, és piros szegéllyel van keretezve – ez a svájci márkajelzésre utal.

1994-ben mutatták be és adták ki a nagyközönségnek az Original SEAL Dive Watch-ot. Kifejezetten a katonai szabványoknak megfelelően készült a búvárok számára, hogy megfelelően fel legyenek szerelve az éjszakai küldetésekhez. A légierő azután kezdett érdeklődni a Luminox technológia iránt, hogy hallott róla az Edwards légibázis egyik alkalmazottjától, aki dicsérte a Luminox technológia előnyeit. Ennek eredményeként jött létre a repülés által ihletett órák exkluzív sorozata.

A Luminox órák fel vannak szerelve egy egyedi világítóelemmel, amely a mutatókba, órajelekbe és néha a lünettákba van beépítve. Az óráknak nincs szükségük külső fényforrásra; maguktól világítanak.

Nincs szükség nyomógombokra sem; ha a fényviszonyok romlanak, a megvilágítás azonnal láthatóvá válik. Ez a rendszer önellátó, és megfelel a katonai hatóságok által előírt valamennyi követelménynek. Garantáltan 25 évig tart; fénye 100-szor fényesebb, mint a hagyományos lumineszcens óráké.

A Luminox órák Svájcban készülnek, és svájci alkatrészekkel vannak felszerelve.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!