Termék Kategória

Luminox

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Luminox karórák – kiváló teljesítményű időmérők a legkeményebb körülmények között

Üdvözlünk a Luminox karórák kategóriájában, ahol a legmodernebb technológia találkozik a stílusos és strapabíró dizájnnal. Fedezd fel a Luminox karórák előnyeit, és válaszd ki a tökéletes darabot, amely képes ellenállni a legkeményebb körülményeknek is.

Luminox karórák – a katonai pontosság és a prémium minőség

A Luminox karórák a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, és a katonai pontosság és megbízhatóság jellemzi őket. A svájci gyártás és a precíz mozgás garantálja a pontos időmérést és a hosszú élettartamot.

Az egyedülálló Luminox Light Technology (LLT)

A Luminox karórák legfőbb előnye az egyedülálló Luminox Light Technology (LLT), amely folyamatos világítást biztosít akár 25 évig. A karórák akár 100-szor fényesebbek lehetnek, mint más időmérők, így a sötétben és rossz látási körülmények között is könnyen leolvashatók.

Széles választék minden kalandhoz

A Luminox karórák kínálata számos különböző stílusú és funkciójú modellt tartalmaz, így mindenki megtalálhatja a számára ideális karórát. Akár a tengerparton, a hegyekben vagy az irodában szeretnél megjelenni, a Luminox karórák tökéletes társad lesznek minden kalandban.

Luminox keki karóra

Vásárolj Luminox karórákat webshopunkban

Vásárolj Luminox karórákat webshopunkban, és élvezd a kiváló minőséget, a gyors és megbízható szállítást, valamint a profi ügyfélszolgálat által nyújtott zökkenőmentes vásárlási élményt. Rendeld meg kedvenc Luminox modelljeidet, és tapasztald meg a legmodernebb technológia és a strapabíró dizájn előnyeit.

A Luminox órák fel vannak szerelve egy egyedi világítóelemmel, amely a mutatókba, órajelekbe és néha a lünettákba van beépítve. Az óráknak nincs szükségük külső fényforrásra; maguktól világítanak.

Nincs szükség nyomógombokra sem; ha a fényviszonyok romlanak, a megvilágítás azonnal láthatóvá válik. Ez a rendszer önellátó, és megfelel a katonai hatóságok által előírt valamennyi követelménynek. Garantáltan 25 évig tart; fénye 100-szor fényesebb, mint a hagyományos lumineszcens óráké.

A Luminox órák Svájcban készülnek, és svájci alkatrészekkel vannak felszerelve.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!