Termék Kategória

Márka > Lorus

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

A Lorus a Seiko tulajdonában lévő, 1982-ben alapított óramárka, amely világszerte ismert tartós és megbízható óráiról. A kollekció megfizethető és vonzó lehetőségeket tartalmaz férfiak, nők és gyermekek számára, különböző stílusokban.

A kínálatban digitális és analóg órák egyaránt megtalálhatók, valamint könnyen leolvasható órák, amelyek segítenek a gyermekeknek megtanulni az időmérést.

A Lorus márka az óramodellek széles választékát kínálja. Ezek az órák lehetnek bőrszíjjal ellátottak, számos praktikus funkcióval felszerelt kronográf sportmodellek és rozsdamentes acél szíjjal rendelkező elegáns modellek. A márka megkülönböztető jegyei a magas minőség és az alacsony árak.

A Lorus Watches egy olyan vállalat, amely szilárd, megbízható órák gyártásáról híres. A kollekciók és sorozatok széles választékából bárki megtalálhatja a számára megfelelő Lorus órát.

A Lorus márka az 1881-ben alapított Seiko vállalat része, amely japán órák gyártásáról ismert. A Lorus 1982 óta van jelen a nemzetközi piacon, és 43 európai, észak-amerikai, afrikai és óceániai országban értékesít órákat. A Lorus márka megkülönböztető jegye a jó minőségű órák megfizethető árakkal kombinálva.

Mivel ezek az elegáns órák számos sportfunkcióval rendelkeznek, a divat és a sport iránt egyaránt érdeklődő fiatal és aktív emberek számára készültek. Sportos, dinamikus stílusukat a tok innovatív gyártási módjainak, valamint a színek és a számlapminták kombinálására szolgáló érdekes megoldásoknak és az olyan, az óralapon elhelyezett elemeknek köszönhetően érik el, mint a kronográf vagy a dátumkijelző.

A férfi modellek mellett a nők számára is találunk elegáns, klasszikus, sportos és városi órákat; a kínálatban megtalálhatók a férfiak és nők számára készült ékszeres modellek is, amelyeket kiegészítőként viselhetnek különleges alkalmakkor vagy mindennap a finom ékszerdarabokat kedvelők.

A Lorus márkát az 1980-as években a Seiko Watch Corporation vezette be Európában. A vásárlók azonnali érdeklődésének felkeltése érdekében a Lorus termékeket úgy tervezték, hogy egyszerre kínáljanak csúcstechnológiát és elfogadható árat. A Seiko tudását és tapasztalatát, valamint a folyamatos technológiai fejlődést kihasználva a Lorus olyan termékeket kínálhat vásárlóinak, amelyek egyszerre kiváló minőségűek és vonzó megjelenésűek.

A sportrajongók számára a Lorus órák kiváló választás. A termékcsalád kronográf modellekből áll, különböző mérési osztásokkal (percek, másodpercek és századmásodpercek). Vízállóságuknak (100 méterig) köszönhetően az órák úszás közben sem hibásodnak meg. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tok védelmet biztosít a mechanikai sérülésekkel szemben.

Ezért az óra sokáig úgy fog kinézni, mintha új lenne. A vásárlók választhatnak acél szíjjal vagy bőrszíjjal rögzített modelleket. Döntésüket egyéni preferenciáik, allergiájuk vagy kényelmük alapján hozhatják meg.

A Lorus elegáns női órákat is kínál. Egy nő választhat átlátszó számlapú, könnyen leolvasható számlapú és bőrszíjjal ellátott órát, vagy kronográffal és acél láncszemes karpánttal ellátott órát.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.