Termék Kategória

Márka > Paul McNeal

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Paul McNeal brit luxusóramárka története Anglia partjainál kezdődik. Paul McNeal, egy fiatal, de nagyon ambiciózus tervező és egykori vitorlázó, szeretett a kikötőben sétálni és figyelni a ki- és bejövő vitorlásokat. A vízparton a tervező gyakran látott stílusos embereket, akik szerették az aktív életmódot.

Így született meg a tervező elképzelése egy exkluzív óramárkáról: valami érdekes és egyedi órát akart létrehozni, amely hétvégén vagy munkaidőben is illik egy stílusos jacht tulajdonosának csuklójára, de mindennapi viseletre is alkalmas.

Az óra hihetetlen dizájnja – tisztasága – és a karperec egyszerű cserélhetőségének képessége lehetőséget ad a tulajdonosoknak, hogy hangulatuknak vagy öltözéküknek megfelelően alakítsák ki megjelenésüket, könnyedén találkozva az új kalandokkal és felfedezésekkel.

A Paul McNeal órákat az ambiciózus, aktív személyiségeknek tervezték, akik szeretik a kivételes minőséget. Miután nagy sikert aratott első órakollekciójával, a sikeres és inspiráló tervező, Paul McNeal folytatta útját az ékszerek és kiegészítők világában. Minden szezonban nagyszerű tervekkel lepte meg a vásárlókat, valamint lenyűgöző kollekciókat mutatott be, és világszerte újabb rajongókat szerzett.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.