Termék Kategória

Márka > Olivia Burton

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Az Olivia Burton egy olyan óragyártó, amely kultikus rajongótábort szerzett vintage dizájnjaival. A cég órái kétféle változatban készülnek: „midi” és „nagy számlapos”. Ezek a méretek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy egy nagy kijelentő darab és egy kicsi, finom óra között válasszanak.

Óráik a klasszikus és a modern dizájn találkozását testesítik meg, jellegzetesen brit hangulatban. Fedezze fel a természeti tájak, az ikonikus építészet, a vintage divat és még sok más inspirálta, emelkedett és fényűző kollekciókat.
z Olivia Burtont 2011-ben alapította két legjobb barátnő és korábbi divatvásárló, Jemma Kidd és Lesa Mitchell. Kidd és Mitchell a design iránti szeretet és a közös küzdelem miatt kötöttek össze, hogy olyan órát találjanak, amelyet szívesen viselnének.

A vintage szerelmesei, a páros antikváriumokat járta végig az órák után kutatva, de a fogaskerekek túl gyakran nem működtek. A London College of Fashion elvégzése után Kidd és Mitchell sikeres karriert futott be a Topshopnál és az ASOS-nál, mint divatvásárlók. Mindeközben a saját vállalkozásuk elindításának gondolata egyre inkább felvetődött, mígnem 2011-ben Kidd és Mitchell felmondtak, visszaköltöztek a szüleikhez, és a konyhaasztalukról kezdtek el gyönyörű órákat készíteni.

Az alapítók nagynénjéről elnevezett Olivia Burton 2012 szeptemberében debütált debütáló kollekciójával. Az áhított, gyűjthető fazonokat a vintage leletek és a legújabb kifutó trendek inspirálták.

A tervek a márka csinos kelet-londoni stúdiójában kelnek életre, ahol Jemma és Lesa szorosan együttműködik kis csapatukkal, hogy minden darabot tökéletesre csiszoljanak.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.