Termék Kategória

Márka > Esprit

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Az Esprit egy női ruhákra szakosodott divatmárka, de mostanában már órákat is kínál. Az órákat a modern és igényes közönségnek szánják, de vajon megfelelnek-e ennek az elvárásnak?

Az Esprit egy divatáru-kiskereskedés, amelyet az 1960-as években alapított Susie és Doug Tompkins, akik autójuk csomagtartójából árulták a divatcikkeket. Az Esprit mára sikeres ruházati márkává nőtte ki magát, amely 40 országban 830 üzletet és 15 000 egyéb kiskereskedelmi helyet üzemeltet.

Az Esprit órákat és ékszereket gyárt Esprit Timewear + Jewel márkanév alatt. Az Esprit órák kiváló minőségükről, divatos kialakításukról és exkluzív megjelenésükről ismertek. Az Esprit órák népszerűek azok körében, akik szeretnek divatos, csak a legjobb minőségű kiegészítőket viselni.

A gyönyörű és divatos dizájnjairól ismert Esprit órák közé tartozik az Esprit Essential Mini kollekció. Ez a kollekció kis méretű órákat és minimalista motívumokat tartalmaz. A szokatlanabb kiegészítőket kedvelő nők értékelni fogják az Esprit Disc kollekciót, amely analóg számlap helyett forgó korongokkal rendelkezik.

Az Esprit olyan férfi órákat kínál, amelyeket kiváló minőség és stílusos formatervezés jellemez. Az Esprit Linear Chronograph kollekciója jól ismert dizájnnal rendelkezik, ami bármilyen öltözékhez alkalmassá teszi. A számlapon található kronográf teszi ezt az órát tökéletessé az aktív életmódot folytató emberek számára.

Válasszon most egy Esprit órát, és győződjön meg arról, hogy milyen jó a minőségük.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.