Termék Kategória

Márka > Tom Ford

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

2017 elején Tom Ford bejelentette, hogy a Shinola luxusóra- és ruházati márkával együttműködve svájci órákat készít. Bár Ford eredetileg svájci márkák mellé szeretett volna állni, végül az amerikai márkát választotta, miután pozitívan találkozott az anyavállalat alapítójával, Tom Kartsotissal. A Tom Ford órák szekciójában található kollekciókat egyszerűen 001, 002 és 003 néven jellemzik.

A minimalista dizájnjairól és klasszikus svájci óragyártásáról ismert Tom Ford márka 2018-ban adta ki első óramodelljét. A termékcsalád téglalap alakú karórái fekete vagy fehér alapon, ezüst, arany vagy fekete felületek által körülvéve kaphatók.

A vállalat egy másik téglalap alakú karóracsaládot is kiadott, amelynek számlapszíne a hagyományos fehértől az élénk kék és borostyán színűekig terjed. A Tom Ford automata karóra-kollekciója a kerek kialakítástól a szögletes számlapokig sokféle stílusú.

A Tom Ford szilárdan hisz az etikus tervezési gyakorlatban, ezért 2020-ban piacra dobta a Tom Ford Ocean Plastic 002 órát. Az óra fő alkotóelemei az óceánból származó, újrahasznosított műanyaghulladékból készülnek, így az egyik legzöldebb óra a piacon.

A kiváló minőségű anyagokkal és luxus kivitelezéssel rendelkező designer napszemüvegek következetesen megragadják a Tom Ford védjegyévé vált stílus modernségét és kifinomultságát. A Tom Ford napszemüvegek forradalmi luxus szemüvegkollekciói a stílusok teljes választékát kínálják, melyeket úgy terveztek, hogy bármilyen életstílushoz illeszkedjenek.

A Tom Ford napszemüveg kollekció az 1970-es és 1980-as évekből merít ihletet. Minden egyes dizájn merész, kiváló minőségű műanyagkereteket és fémeket használ, hogy kifinomult stílust hozzon létre, amely merész, de nem túl szexi.

A védjegyes “T” körbeöleli a napszemüveg halántékát, és csak a keret elejére csúszik, érzéki csavart adva egy egyébként kifinomult és klasszikus napszemüvegkeretnek.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.