Termék Kategória

Márka > Scuderia Ferrari

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A Scuderia Ferrari óra kollekció az olasz stílus és a precíziós mérnöki munka tökéletes ötvözete. Minden egyes órát úgy terveztek, hogy úgy nézzen ki, mintha közvetlenül egy Formula-1-es versenyautóból származna, Ferrari-ihlette részletekkel és fényes fémes akcentusokkal.

A Ferrari az innovációjáról, fantasztikus építési minőségéről és nyers olasz szenvedélyéről ismert. Annak ellenére, hogy a legtöbb ember csak az autógyártó autóit ismeri, ugyanez a filozófia jelenik meg a vadonatúj karóracsaládban is. A Ferrari órák a legmodernebb technológiával és a folyamatos törekvéssel, hogy a legjobbak legyenek, messze a versenytársak felett állnak.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy Ferrari autóval járjon, de a Ferrari órák sokkal megfizethetőbbek. Ezeknek az óráknak a megjelenése sportos, mégis kifinomult; a piros vagy Rossa Corsa szín mindenütt jelen van ebben az órakollekcióban. A legtöbb ember a Ferrarit a gyors autók és a Forma-1-es versenyek gyártójaként ismeri. Itt kezdődött a Ferrari története. Enzo Ferrari 1929-ben alapította a Scuderia Ferrarit, mint versenyistállót, és máig ez a Forma-1-es versenycsapat neve.

A Ferrari órák megkülönböztető jegyei a versenyautó stílusú részletek, köztük a valódi gumiabroncsok és a kockás zászló mintázata a számlapon. Egyes modellek műszerfalra is hasonlítanak, fordulatszámmérővel és tachiméterrel. Mindez része a Ferrari filozófiájának, miszerint mindent úgy kell megtervezni, hogy lenyűgözze a vásárlót.

A Scuderia Ferrari klasszikus olasz dizájnnal és fényűző, elegáns megjelenéssel rendelkező luxus kronográf óráiról ismert. A Ferrari logója – egy versenyzői piros szín – számos órán megjelenik, de a fekete és a sárga a kollekció zászlóshajó modelljének standard színei. A logó a sebességet, a rettenthetetlenséget és az erőt szimbolizálja.

Ezek a jellemzők magára a kollekcióra is jellemzőek: Luxusórák nagy teljesítményű dizájnnal, amelyek sebességet és extravaganciát sugároznak, mint egy Ferrari autó.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.