Termék Kategória

Márka > Thomas Sabo

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Thomas Sabo olyan vállalatot alapított, amely néhány év alatt a csúcskategóriás ezüst ékszerek megtestesítőjévé vált. Azóta a márka nemzetközileg is hírnevet szerzett magának kézzel készített alkotásaival és folyamatosan növekvő óraszegmensével.

A THOMAS SABO női ékszerek varázslatos pillanatokat teremtenek. A női ékszerek értékes kollekciója a káprázatos kőfoglalatoknak és a sokrétű részleteknek köszönhetően teljes mértékben szemet gyönyörködtető. Női kollekciónk darabjai a legmagasabb ambíciókkal, kreatív ötletekkel és lenyűgöző kézműves kivitelezéssel készülnek.

A Thomas Sabo kiváló minőségű ezüst ékszerek széles körű kollekcióját kínálja nők számára. Az ékszerek 925 Sterling ezüstből készülnek, amely ötvözi a nemesfémek szépségét és a kiváló kézműves munkát.

A Rebel at heart kollekció évek óta forradalmasítja a férfi ékszereket. Az értékes nemesfémek a modern stílussal és a nagy múltú hagyományokkal kombinálva klasszikus megjelenést, például vagány dizájnt biztosítanak.

A pontos vonalaknak és a népszerű anyagfúziónak köszönhetően a gyűrűk, karkötők, karperecek, fülbevalók és nyakláncok egyedi formanyelvet kapnak.
A legmagasabb minőséget szem előtt tartva a THOMAS SABO feltűnő ékszereket készít férfiak számára. Ennek során a tervezők hangsúlyt fektetnek a kivitelezésre és a precizitásra.

A kiváló minőségű THOMAS SABO férfi ékszerek jellegzetessége a feketére festett 925 Sterling ezüst. Ez a jellegzetesség a férfiaknak szánt arany ékszereinknél is előfordul. Ebben az esetben az ezüst ékszereket ráadásul 18k sárgaarany bevonatban látják el.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.