Termék Kategória

Suunto órák

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

Suunto karórák – a kaland és a precizitás találkozása

Köszöntünk a Suunto karórák izgalmas világában, ahol a funkcionalitás és a minőség kéz a kézben jár! Ha szereted a kalandokat, a sportot vagy a természetjárást, akkor a Suunto karórák tökéletes választásnak bizonyulnak számodra. Fedezd fel a különböző modelleket és funkciókat, amelyek a Suunto karórákat különlegessé teszik!

A Suunto karórák kiváló funkcionalitása

A Suunto karórák rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a mindennapjaidat és a különböző sporttevékenységeket. Legyen szó úszásról, futásról, túrázásról vagy bármely más kalandról, a Suunto karórák pontos GPS-nyomkövetéssel, pulzusmérővel, időjárás előrejelzéssel és még számos egyéb hasznos tulajdonsággal rendelkeznek.

Testreszabhatóság és kompatibilitás

A Suunto karórák számos testreszabási lehetőséget kínálnak, így könnyedén alkalmazkodnak az igényeidhez és a stílusodhoz. Ezenkívül a karórák kompatibilisek több sportalkalmazással és okostelefonnal, így zökkenőmentesen integrálhatók a digitális életedbe.

Kalandozz a Suunto karórák társaságában

Fedezd fel a Suunto karórák lenyűgöző választékát, és válaszd ki azt a modellt, amely leginkább tükrözi az egyéniségedet és az igényeidet! Ha a kaland és a precizitás a mindennapjaid része, akkor a Suunto karórák remek társak lesznek ebben.

Látogass el a partner webshopunkba, és találd meg a tökéletes Suunto karórát, amely kísérőd lesz a következő kalandjaid során!

Suunto márka ismertető

A Suunto órák a szabadtéri sportok örökségéből származnak, hosszú múltra tekint vissza a tájékozódási futáshoz és búvárkodáshoz szükséges termékek gyártásában. 1936-ban Tuomas Vohlonen finn feltaláló felfedezett és szabadalmaztatott egy innovatív, új ötletet egy folyadékkal töltött iránytűre, amely messze javította a pontosságot a jobb, stabilabb leolvasás érdekében.

Ez az iránytű képezte a Suunto márka alapját, amely a későbbiekben egy sor csúcsminőségű mérnöki és tengeri iránytűt, hordható búvárkomputert, valamint prémium sport-, búvár- és katonai órát fejlesztett ki.

A Suunto arra törekszik, hogy a kalandorok fizikailag és mentálisan is felkészüljenek expedícióikra az intelligens rendszereket használó és számos olyan funkciót biztosító okosórákkal, amelyekre minden körülmények között lehet támaszkodni.

A sportórák GPS-funkciója fontos eleme ennek a technológiának. Egy GPS-szel felszerelt óra nemcsak azt teszi lehetővé, hogy láthassa az aktuális tartózkodási helyét, hanem számos más lehetőséget is biztosít. Ha az órája és a telefonja össze van kötve, megtervezhet egy útvonalat futáshoz, hegyi kerékpározáshoz vagy egy új útvonalat ismeretlen terepen. Ezt az útvonalat az órája számlapján állandóan láthatja.

Az edzésed ellenőrzését a csuklóra szerelt pulzusmérő biztosítja, amely minden Suunto modellen megtalálható.
A multisportolók számára a Suunto teljes értékű edzőórákat kínál. A Suunto termékcsalád 80 edzésprogramot tartalmaz úszás, kerékpározás és futás terén. A felhasználók személyre szabhatják a beállításokat egy adott sportmódhoz; például megváltoztathatják a tempóriasztást vagy a távolsági riasztást.

A Suunto órákat a hegyi túrázás szerelmeseinek és más szabadtéri sportok kedvelőinek tervezték. A legmagasabb minőségű anyagok minden körülmények között kényelmes viseletet biztosítanak, és megvédik a készüléket a sérülésektől. A gyártók gondoskodtak arról, hogy az eső vagy a nedvesség ne okozzon kárt az órában, különösen a szabadtéri sportok rajongóinak szánt modellekben.

A Suunto 9 Baro a hegyi túrázás szerelmeseinek szánt modell. Barométerrel és időjárási funkciókkal van felszerelve. Elődei nem különböznek felszereltségükben. A régebbi modellek felhasználói ellenőrizhetik a tengerszint feletti magasságot, megtekinthetik a valós idejű navigációs útvonalakat, és információkat olvashatnak a sebességemelkedésről.

A Suunto 7 órák sokféleképpen megkönnyítik a világ felfedezését. 15 sportágspecifikus hőtérkép mutatja a népszerű útvonalakat, így ott edzhetsz, ahol mások is, vagy távol maradhatsz a zsúfolt pályáktól.

Manuálisan is kiválaszthatod a kívánt helyszín térképét, amelyet bármikor letölthetsz. Még ha nincs is internetkapcsolatod, az offline térképek segítségével könnyen megtalálhatod az utat, és új helyeket fedezhetsz fel a Suunto okosórával.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!