Termék Kategória

Márka > Suunto

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

A Suunto órák a szabadtéri sportok örökségéből származnak, hosszú múltra tekint vissza a tájékozódási futáshoz és búvárkodáshoz szükséges termékek gyártásában. 1936-ban Tuomas Vohlonen finn feltaláló felfedezett és szabadalmaztatott egy innovatív, új ötletet egy folyadékkal töltött iránytűre, amely messze javította a pontosságot a jobb, stabilabb leolvasás érdekében.

Ez az iránytű képezte a Suunto márka alapját, amely a későbbiekben egy sor csúcsminőségű mérnöki és tengeri iránytűt, hordható búvárkomputert, valamint prémium sport-, búvár- és katonai órát fejlesztett ki.

A Suuntót 1936-ban alapította egy finn mérnök, aki tájékozódási futással foglalkozott. Ma a Suunto a világ egyik vezető sportóragyártója. Széleskörű funkcionalitása támogatja a futók, búvárok, hegymászók, síelők és mások mindennapi tevékenységét.

A Suunto arra törekszik, hogy a kalandorok fizikailag és mentálisan is felkészüljenek expedícióikra az intelligens rendszereket használó és számos olyan funkciót biztosító okosórákkal, amelyekre minden körülmények között lehet támaszkodni.

A sportórák GPS-funkciója fontos eleme ennek a technológiának. Egy GPS-szel felszerelt óra nemcsak azt teszi lehetővé, hogy láthassa az aktuális tartózkodási helyét, hanem számos más lehetőséget is biztosít. Ha az órája és a telefonja össze van kötve, megtervezhet egy útvonalat futáshoz, hegyi kerékpározáshoz vagy egy új útvonalat ismeretlen terepen. Ezt az útvonalat az órája számlapján állandóan láthatja.

Az edzésed ellenőrzését a csuklóra szerelt pulzusmérő biztosítja, amely minden Suunto modellen megtalálható.
A multisportolók számára a Suunto teljes értékű edzőórákat kínál. A Suunto termékcsalád 80 edzésprogramot tartalmaz úszás, kerékpározás és futás terén. A felhasználók személyre szabhatják a beállításokat egy adott sportmódhoz; például megváltoztathatják a tempóriasztást vagy a távolsági riasztást.

A Suunto órákat a hegyi túrázás szerelmeseinek és más szabadtéri sportok kedvelőinek tervezték. A legmagasabb minőségű anyagok minden körülmények között kényelmes viseletet biztosítanak, és megvédik a készüléket a sérülésektől. A gyártók gondoskodtak arról, hogy az eső vagy a nedvesség ne okozzon kárt az órában, különösen a szabadtéri sportok rajongóinak szánt modellekben.

A Suunto 9 Baro a hegyi túrázás szerelmeseinek szánt modell. Barométerrel és időjárási funkciókkal van felszerelve. Elődei nem különböznek felszereltségükben. A régebbi modellek felhasználói ellenőrizhetik a tengerszint feletti magasságot, megtekinthetik a valós idejű navigációs útvonalakat, és információkat olvashatnak a sebességemelkedésről.

A Suunto órák kompatibilisek az Android és iOS rendszerekkel, így az okosórát párosíthatja a Suunto alkalmazással. Az alkalmazás felméri az alvásminőségedet, kulcsfontosságú edzésmódokat javasol, és megosztja a legnépszerűbb útvonalakat a világ minden táján. Emellett lehetővé teszi a napi tevékenységeid nyomon követését is, áttekintést adva a lépéseidről és az elégetett kalóriákról.

A Suunto beépített GPS-rendszerrel ellátott sportórákat is gyárt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy részletesen rögzítsék eredményeiket, és megosszák azokat barátaikkal és amatőr sportolókkal egyaránt. A Suunto Connectivity System segítségével összekapcsolhatja óráját más sportalkalmazásokkal, például a Strava vagy az Endomondo alkalmazással, hogy visszajelzést kapjon személyi edzőitől.

A Suunto 7 órák sokféleképpen megkönnyítik a világ felfedezését. 15 sportágspecifikus hőtérkép mutatja a népszerű útvonalakat, így ott edzhetsz, ahol mások is, vagy távol maradhatsz a zsúfolt pályáktól.

Manuálisan is kiválaszthatod a kívánt helyszín térképét, amelyet bármikor letölthetsz. Még ha nincs is internetkapcsolatod, az offline térképek segítségével könnyen megtalálhatod az utat, és új helyeket fedezhetsz fel a Suunto okosórával.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.