Termék Kategória

Márka > Versus Versace

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Versus Versace órák a Versace nemzetközi divatház által indított termékcsalád részét képezik. A kollekciót úgy vezették be, hogy nagy hangsúlyt fektettek a lendületre és az innovációra, valamint a szokatlan dizájnötletekre.

A Versus Versace órakollekció merész, erős színekkel és sportos megjelenéssel rendelkezik, tartós, kiváló minőségű anyagokat használ, és öt atmoszféráig tartó vízállóságot kínál. Mindegyikben megtalálható a Versus logó egy egyedi tervezésű számlapon belül, a szíjak pedig az elegáns fémből készültektől kezdve az elegáns bőrön át a praktikus szövetig vagy műanyagig terjednek.

Donatella divatházának mindössze egy év kellett ahhoz, hogy sikeressé váljon. 2005-ben mutatták be az első Versace divatbemutatót Milánóban. Donatella néhány évig nem készített több új projektet, hogy a további fejlődésre koncentrálhasson. A néhány éves szünet azonban gyümölcsöző volt a tervezőnő számára, hiszen a Versace diadalmasan tért vissza a világ kifutóira. Emellett a kínálatot kiterjesztették az órákra is.

A Versus Versace órákat férfiaknak és nőknek egyaránt tervezték, és többféle stílusban kaphatók. A Fire Island kollekcióban a műanyag óralapok és az ugyanebből az anyagból készült szíjak találhatók. Ezek a modellek bármilyen ruhatárhoz illeszthetők, és többféle színben kaphatók, így megtalálhatja a megjelenéséhez tökéletesen illő darabot.

Minden Versus Versace óra hatékony, akkumulátorral működő kvarc szerkezettel rendelkezik. Az üvegezésük kiváló minőségű ásványi kristályból készültek, és védettek az esetleges karcolások és ütések ellen. Az óratokok kiváló minőségű rozsdamentes acélból vagy kényelmes műanyagból készülnek, a márka logója pedig minden modell számlapján látható.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.