Termék Kategória

Márka > Ted Lapidus

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

Lapidus az uniszex divat megteremtőjének és úttörőjének számított. Tervei a női és a férfi divatra is hatással voltak, és ő vezette be a katonai és szafari stílust az haute couture-ba.

A blue jeans-t is a divattervezés főáramának részévé tette azzal, hogy vállpántokat adott a férfi és női ruhákhoz. A Diornál töltött tanulóévek után Lapidus 1951-ben saját divatmárkát alapított. Az 1960-as években vált ismertté, amikor olyan francia hírességek, mint Brigitte Bardot, Françoise Hardy és Alain Delon kezdték el viselni a kreációit.

Lapidus Franciaországon kívül is befolyásosnak bizonyult: John Lennon is rajongott érte, és 1969-ben felkérte Lapidus-t, hogy tervezzen egy fehér bőrtáskát, amelyben az általa készített erotikus litográfiákat helyezhette el.

A Ted Lapidus háza az 1970-es években a kiegészítőkre is kiterjedt, mivel az haute couture iránti érdeklődés kezdett alábbhagyni. Lapidus az egyik legkorábbi tervezők egyike, aki illatszerek gyártására irányuló partnerséget kötött, 1970-ben először a L’Oreal céggel működött együtt, hogy a Ted Lapidus márkanév alatt illatokat kínáljon.

1989-ben Lapidus fia, Oliver vette át a házat. 2000-ben a Lapidus márka hivatalosan is megszüntette a couture részlegét, és kizárólag kiegészítőkre és illatokra összpontosított. Ted Lapidus 2008-ban hunyt el.

Az 1970-es évek óta az illatok is kulcsfontosságú részét képezik haute couture divatbirodalmának, és a Ted Lapidus illatok mindegyike egyedi, erős identitást hordoz. A Ted Lapidus parfümökben a legnépszerűbb férfi és női illatok széles választékát fedezheti fel.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.