Termék Kategória

Márka > Ted Lapidus

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

Lapidus az uniszex divat megteremtőjének és úttörőjének számított. Tervei a női és a férfi divatra is hatással voltak, és ő vezette be a katonai és szafari stílust az haute couture-ba.

A blue jeans-t is a divattervezés főáramának részévé tette azzal, hogy vállpántokat adott a férfi és női ruhákhoz. A Diornál töltött tanulóévek után Lapidus 1951-ben saját divatmárkát alapított. Az 1960-as években vált ismertté, amikor olyan francia hírességek, mint Brigitte Bardot, Françoise Hardy és Alain Delon kezdték el viselni a kreációit.

Lapidus Franciaországon kívül is befolyásosnak bizonyult: John Lennon is rajongott érte, és 1969-ben felkérte Lapidus-t, hogy tervezzen egy fehér bőrtáskát, amelyben az általa készített erotikus litográfiákat helyezhette el.

A Ted Lapidus háza az 1970-es években a kiegészítőkre is kiterjedt, mivel az haute couture iránti érdeklődés kezdett alábbhagyni. Lapidus az egyik legkorábbi tervezők egyike, aki illatszerek gyártására irányuló partnerséget kötött, 1970-ben először a L’Oreal céggel működött együtt, hogy a Ted Lapidus márkanév alatt illatokat kínáljon.

1989-ben Lapidus fia, Oliver vette át a házat. 2000-ben a Lapidus márka hivatalosan is megszüntette a couture részlegét, és kizárólag kiegészítőkre és illatokra összpontosított. Ted Lapidus 2008-ban hunyt el.

Az 1970-es évek óta az illatok is kulcsfontosságú részét képezik haute couture divatbirodalmának, és a Ted Lapidus illatok mindegyike egyedi, erős identitást hordoz. A Ted Lapidus parfümökben a legnépszerűbb férfi és női illatok széles választékát fedezheti fel.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!