Termék Kategória

Márka > Zeppelin

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Az ikonikus léghajók által inspirált Zeppelin óramárka időtlen eleganciát, exkluzivitást és technikai kifinomultságot kínál ügyfeleinek. Az óratok alapdizájnja azt a korszakot idézi, amikor a léghajókat utasszállításra használták, és a technológiai fejlődés nem befolyásolta népszerűségüket a gyűjtők körében.

A kollekcióban számos különleges tulajdonsággal rendelkező modell található: egyesek aranyból vagy platinából készülnek, míg másokat víz alatti vagy űrben való viselésre terveztek. Minden órának saját modellszáma és kiadása van, amelyet a tok hátoldalára vésnek, így minden egyes időmérő rendkívül egyedi.

A Zeppelin órák gondossággal és precizitással készített időmérők, amelyek a minőségi német óragyártás hagyományait tisztelik. Klasszikus formatervezésüknek köszönhetően hivatalos és nem hivatalos alkalmakra egyaránt alkalmasak, és mérsékelt árfekvésüknek köszönhetően minden korosztály körében népszerű választásnak számítanak.

A márka neve Ferdinand Graf von Zeppelinre utal, aki a német repülés úttörője és híres léghajók építője volt. Ő volt a repülés egyik látnoka és atyja, aki merev léghajókat alkotott. A vállalathoz fűződik az egyik leghíresebb gép – a 10 000 km hatótávolságú LZ 127 léghajó.

A Zeppelin órákat több mint 10 éve a Pointec gyártja, amely fennállásának kezdetén elsősorban órákat gyártott más cégek és számos ismert vállalat számára. A vállalat 2000-ben licencszerződést kötött a Luftschiffbau céggel, amely a Zeppelin jogait birtokolja.

A Zeppelin férfi és női órák igazi repülés ihlette időmérők. Számozott, limitált példányszámban készülnek, és többféle modellben kaphatók: elegáns szíjjal vagy stílusos karkötővel, svájci automata vagy kézi óraművel, illetve kvarccal.

Minden modell a léghajó képét viseli – egy Zeppelin szimbólumot, amely megkülönbözteti a márkát a versenytársaktól. Az óra álomajándék a repülés szerelmeseinek és a hagyományos és időtlen dizájnt, valamint az egyedi vintage stílust kereső egyéneknek.

A Zeppelin női karórákat rendkívüli kézművesség és egyedi design jellemzi, amely a régi, stílusos órák stílusát idézi. Ezek a női vonalak, mint például a Victoria Luise Lady vagy a Princess of the Sky kollekciók, tökéletesen megmutatják, hogy a modernitás hogyan kombinálható a két világháború közötti időszak stílusával.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.