Termék Kategória

Márka > Furla

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

A Furla, a leginkább táskáiról és cipőiről ismert olasz luxusmárka óraüzletágát is növeli. A vállalat a múltban kézműves termékeket gyártott a csúcskategóriás divatpiac számára, de az órákat mind a hivatalos, mind az utcai viselethez alkalmassá tette.

1927-ben Aldo Furlanetto olasz tervező céget alapított Bolognában. Termékei népszerűek voltak az elegáns nők körében, akik utazásaik során külföldön is népszerűsítették őket; sajnos a fejlesztést a háború kitörése miatt leállították.

Tíz évvel a háború befejezése után Furlanetto megnyitotta első üzletét Bolognában. Az 1970-es években az eladások jelentősen megélénkültek, amikor Aldo gyermekei csatlakoztak hozzá az üzlet vezetésében, és szezonális kollekciókat vezettek be. Ez tette lehetővé, hogy a Furla sikeressé váljon a globális piacon.

A Furlát 1927-ben Aldo Furlanetto alapította Bolognában. A kiváló minőségű anyagok iránti élénk érdeklődés és a gondos, a részletekre odafigyelő gyártás lehetővé tette számára, hogy nagy sikereket érjen el. A Furla márkát szezonokra osztották, és új termékeket vezettek be, mint például az órák.
A Furla órák alkalmi és elegáns dizájnt egyaránt kínálnak. A márka logója visszafogott és minimalista, így az óra fontosabb aspektusai kerülnek előtérbe.

A visszafogott színek – barna, fehér, rózsaarany stb. – luxus megjelenést kölcsönöznek az óráknak, amelyek a legkülönbözőbb öltözékekhez viselhetők. Az ékszerek rajongói is elégedettek lesznek, mivel egyes modellek önmagukban is kiegészítőként szolgálhatnak, vagy más darabok mellett is viselhetők. A kisméretű tokok tökéletesek azon nők számára, akik valami stílusosat szeretnének hozzáadni öltözékükhöz anélkül, hogy az túlságosan rikító lenne.

A Furla női karórák egyedi stílussal és anyagválasztékkal rendelkeznek. A Furla Cosy kollekció bőrszíjakkal és acél karkötőkkel rendelkezik, a márka logójával ellátott guilloche számlapon 12 óránál. Ezek a karórák kvarc szerkezetekkel lettek ellátva.

A Furla Minimal Shape kollekció számlapjain a márka logójának finom mintázata látható, amely szintén 12 óránál található. Klasszikus ezüst, arany vagy rózsaarany tokban és kiváló minőségű bőrszíjakkal készülnek. Mindkét kollekció kiegészíti a mindennapi stílusodat.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.