Termék Kategória

Márka > Timex

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Timexet 1950-ben alapították az amerikai Time Corporation márkájaként. A vállalat kiváló minőségű, megfizethető áron kínált órák gyártásáról híres.

Ma a Timex több termékcsaládot is gyárt: Intelligent Quartz (munka- és kültéri órák), Timex Style (fiatalos divatos órák) és Timex Sport (fejlett futóórák). 1992-ben a Timex bevezette az első elektrolumineszcens óralapot, az Indiglo®-t, amely ma már a Timex órák több mint 75 százalékában megtalálható.

A Timex órák stílusosak, megfizethetőek és megbízhatóak. Az 1854-ben Connecticut Brass Cityben alapított márka régóta a világ egyik vezető óragyártója. Számos ikonikus kollekció egész generációkat határozott meg, és ma is meghatározza a trendeket.

A Timex forradalmasította az óraipart. A vállalat megalakulása óta számos kiemelkedően sikeres ötletet vezetett be, mint például az első sorozatgyártású V-Conic szerkezetet vagy az Indiglo háttérvilágítási technológiát. A múltban a Timex számos teszttel bizonyította tartósságát, többek között azzal, hogy egy órát a Grand Coulee gáton átdobtak.

A Timex megbízható és tartós férfi karórák széles választékát kínálja, köztük az Expedition katonai stílusú kollekciót. Az Indiglo háttérvilágítás bármilyen fényviszonyok között, még éjszaka is könnyű leolvasást biztosít.

Az Easy Rider kollekciót a könnyen leolvasható számlapok jellemzik, amelyek az Indiglo háttérvilágítás funkciónak köszönhetően akkor is világítanak, amikor az óra nem a csuklón van.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.