Üzlet

Az üzlet oldalon láthatod az összes általunk bemutatott karórát, és egyéb kiegészítőt. Használd nyugodtan a keresőt, vagy válassz az oldalt megjelenő márkákból!

 

Óra vásárlási tanácsok

 

Kvarc, vagy mechanikus?

A kvarc és a mechanikus óráknak megvannak az előnyei és hátrányai. A kvarc pontosabb, de hiányzik belőle a mechanikus órák szépsége és lelke. A legtöbb kvarcóra elemmel működik, és 3 évente egyszer kell cserélni. A mechanikus órák drágábbak, de a kézműves kivitelezésük verhetetlen.

Figyeljünk az óratokra is

Óravásárláskor fontos figyelembe venni a tokot. Olyan tényezőket kell figyelembe vennie, mint az anyag, a forma és a méret. Az órák többsége kerek tokkal rendelkezik, így ezzel biztosan nem lehet hibázni. A téglalap, a négyzet, az ovális, a nyolcszögletű és a tonhal alakú órák jelentik az elsődleges alternatív óratok formákat. Az óratok átmérője nagyon fontos, mert mindenkinek más a csuklója, ezért nagyon ajánlott, hogy próbáljon fel egy órát, mielőtt megvásárolja.

A különböző órafunkciók

Egy egyszerű hárommutatós óra mutatja a napszakot – az órákat, perceket és másodperceket. Néhány népszerű funkció közé tartozik a kettős időzóna, a világidőmérő, a kronográf, az ébresztő, a járástartalék és a dátum. Néhány fejlett funkció (más néven komplikáció) közé tartozik a tourbillon, a másodpercenkénti kronográf, a flyback kronográf, az öröknaptár és a percismétlő is.

Óraszíjak

Sokféle pánt vagy óraszíj létezik. Vannak bőrszíjak, aligátorszíjak, velúr bőrszíjak, vintage bőrszíjak, gumiszíjak, textilszíjak, fém karkötők és Nato szíjak. Jó, ha többféle szíjat is birtokolsz, különböző ruhákhoz vagy alkalmakhoz szabadon cserélgetheted őket.

Így választhatunk órát magunknak

Az óravásárlás egyéb szempontjai közé tartozik még az ár, a márka image, az értékállóság, a kedvezmények és persze az ajánlatok. A megbízhatóság és a tartósság is rendkívül fontos ezeknél a termékeknél.

 

1–9 termék, összesen 5606 db