Üzlet

Az üzlet oldalon láthatod az összes általunk bemutatott karórát, és egyéb kiegészítőt. Használd nyugodtan a keresőt, vagy válassz az oldalt megjelenő márkákból!

autómata óraszerkezet

Óra vásárlási tanácsok

 

Kvarc, vagy mechanikus?

A kvarc és a mechanikus időmérőknek is megvannak az előnyei és hátrányai. A kvarc pontosabb, de hiányzik belőle a mechanikus órák szépsége és lelke. A legtöbb kvarcóra elemmel működik, és 3 évente egyszer kell cserélni. A mechanikus órák drágábbak, de a kézműves kivitelezésük verhetetlen, bár, itt meg kell jegyeznünk, hogy a quartz szerkezetes darabok között is találhatunk kiemelkedő kidolgozottságú példányokat.

Orient búváróra fehér számlappal

Figyeljünk az óratokra is

Óravásárláskor fontos figyelembe venni a tokot. Olyan tényezőket kell figyelembe vennie, mint az anyag, a forma és a méret. Az órák többsége kerek tokkal rendelkezik, így ezzel biztosan nem lehet hibázni. A téglalap, a négyzet, az ovális, a nyolcszögletű és a tonhal alakú órák tekinthetők a leggyakoribb formákat. Az óratok átmérője nagyon fontos, mert mindenkinek más a csuklója, ezért nagyon ajánlott, hogy próbálja fel a kezére vagy a kiszemelt, vagy a vágyotthoz hasonló méretű és kialakítású ketyegőt.

A különböző funkciók

Egy egyszerű hárommutatós óra mutatja  az órákat, perceket és természetesen a másodperceket. Népszerű kiegészítő funkcióknak tekinthetők a kettős időzóna, a világidőmérő, a kronográf, az ébresztő, a járástartalék kijelző és természetesen a dátum. Néhány fejlett funkció (más néven komplikáció): a csodálatos tourbillon, a másodpercenkénti kronográf, a flyback kronográf, az öröknaptár és a percismétlő is.

Óraszíjak

Sokféle pánt vagy óraszíj létezik. Vannak bőrszíjak, aligátorszíjak, velúr bőrszíjak, vintage bőrszíjak, gumiszíjak, textilszíjak, fém karkötők és Nato szíjak. Jó, ha többféle szíjat is beszerzel magadnak, így különböző ruhákhoz vagy alkalmakhoz szabadon cserélgetheted őket.

Így választhatunk órát magunknak

Az óravásárlás egyéb szempontjai közé tartozik még az ár, a márka image, az értékállóság, a kedvezmények és persze az ajánlatok. A megbízhatóság és a tartósság is rendkívül fontos ezeknél a termékeknél.

A legkeresettebb óra márkánk: A Casio

Mi a WatchLove-nál már régóta tudjuk, hogy a Casio órák különleges helyet foglalnak el a vásárlóink szívében. Ez nem meglepő, hiszen a Casio márka hosszú története, innovatív megoldásai és kiváló minősége az órapiac igazi ikonjává tette. De mi az, ami miatt ennyire kedvelt a Casio a webáruházunkban? Véleményünk szerint a válasz egyszerű: a Casio órák mindent megadnak, amire csak szükséged lehet. Strapabíróak, pontosak, és számos különböző stílusban és funkcióban kaphatóak. Akár egy klasszikus, időtálló darabot keresel, akár a legújabb technológiai trendeket követed, a Casio kínálatában biztosan találsz olyan órát, amely tökéletesen illik hozzád. Nálunk a WatchLove-nál pedig nagy választékkal, versenyképes árakkal és személyre szabott szolgáltatásokkal várunk, hogy megtaláld a számodra tökéletes Casio órát. Nem véletlen, hogy a Casio a legkeresettebb óramárkánk: megbízható, stílusos és elérhető – minden, amit egy jó órától elvárhatsz.

1–9 termék, összesen 5605 db