Termék Kategória

Márka > Marc Malone

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Marc Malone 2009 kora őszén alakult, amikor a főiskoláról frissen kikerült Marc Malone úgy döntött, hogy kivesz egy évet, hogy mindent megtanuljon a stílusról és a kiegészítőkről.

Egy év azonban nem volt elég. Miután három évig kutatta a divatot és órákon át beszélgetett szakemberekkel a divatról, Marc megkapta az ihletet saját megálmodott vállalkozásához. Rábukkant arra, hogyan lehet az üzletet és a divatot összekapcsolni.

Marc Malone meglátta a lehetőséget, hogy multikulturális terméket hozzon létre – az órát, amely minden idők pótolhatatlan kiegészítője a nők és a férfiak számára. Az óra első vázlatát szülőhelyén, a franciaországi Lyonban rajzolta, a város építészete és éjszakai fényei ihlették.

Egy idő után végül előállt egy ötlettel, amely a projekt sarokkövévé vált: régi klasszikusokat fog átitatni, de modern csavarral, és játékos, sokoldalú kifejezéssel fejezi ki őket. Olyan órát készítene, amelyről azonnal felismerhető, hogy Marc Malone alkotása.

A Marc Malone órák vízállósága

A Marc Malone órák 3 atmoszféráig (ami 30 méter vagy 100 láb) vízállóak. Ez azt jelenti, hogy az óra kibír néhány véletlen vízcseppet kézmosás közben, de nem alkalmas zuhanyozásra, úszásra vagy más vízzel kapcsolatos tevékenységre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Marc Malone órákat a meleg környezet vagy körülmények által okozott vízgőz és kondenzáció is befolyásolhatja.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.