Termék Kategória

Márka > Paul Hewitt

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

A Paul Hewitt órák a nyugodt, modern stílust testesítik meg, vízi hangulattal. A robusztus bőrből készültektől a modern fémből készült modellekig mindenféle stílusos lehetőség elérhető, és minden egyes dizájn a márka ikonikus horgony szimbólumát viseli.

A Paul Hewitt órakollekció az időtlen elegancia és az északi életstílus tökéletes ötvözete. Az órák klasszikus dizájnnal és tengerészeti hangulattal párosulnak. Az órák egyszerűek és hitelesek. Nagyon egyszerű, mégis divatos kiegészítők. A kollekciót a tengeri részletek egységesítik, de sokféle szín és anyag jellemzi.

A 20. század elején Paul Hewitt brit szabó, a Paul Hewitt London férfiruhamárka alapítója az észak-németországi Oldenburgba költözött, miután beleszeretett egy ottani fiatal nőbe. Új otthonában felfedezte a brit elegancia és a német minőségi szabványok tökéletes szimbiózisát, és sikeres üzletet alapított a klasszikus férfiruházat és kiegészítők terén.

Több mint 100 évvel később unokája felfedezte ezt az inspiráló történetet a családi archívumban, és megalapította saját óra- és kiegészítőmárkáját, hogy őse nyomdokaiba lépve egyedülállóan jó minőségű, jellegzetesen észak-német identitású termékeket hozzon létre.

A karórák mellett a cég kiváló ékszereket is készít. Karkötők és nyakláncok is részeit képezik a kollekciónak. Az egyedi tengeri hangulat minden terméket átjár, amit csak a márka kiad a kezei közül.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.