Termék Kategória

Márka > Swiss Military Hanowa

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Swiss Military A Hanowa egy svájci óra márka, amelyet 1990-ben Hans Noll hozott létre. A céget a svájci Bielben alapította Hans és felesége, Elisabeth.

A márka hamarosan hírnevet szerzett a kiváló órakészítésnek, beleértve a gyűrűs órákat, medálos órákat és klipszes órákat. A precizitás és a szakértelem sport-, teljesítmény- és életmódórák gyártását eredményezte. Ebből alakult ki a Swiss Military márka. A Swiss Military Hanowa a sportos életstílust tükrözi, amely robusztus eleganciát jelent megfizethető áron.

A svájci Military Hanowa órákat Svájcban gyártják, és számos stílusban kaphatók. Ezek között vannak klasszikus modellek automata szerkezetekkel, de sportos és merész kronográf órák is. Minden svájci Milita Hanowa óra magas minőségi szabványokkal rendelkezik, és olyan luxus dizájnnal rendelkezik, amely a világ minden tájáról érkező vásárlók számára vonzó.

A Swiss Military Hanowa egy olyan márka, amely kiváló minőségű anyagairól, formatervezéséről és megbízhatóságáról ismert. A Svájci Államszövetség hivatalos engedélyével rendelkezik, és a sport területén is szakértelemmel rendelkezik.

Az egykor Hanowa néven működő vállalatot a “Swiss Military” kiegészítéssel alakították át, hogy kiemeljék a svájci fegyveres erők értékeit: a robusztusságot, a kitartást és a nagy pontosságot, valamint a szélsőséges körülmények között való működés képességét.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.