Termék Kategória

Márka > Frederique Constant

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Egyes óramárkák arra törekszenek, hogy olyan egyedi megjelenésű órákat hozzanak létre, amelyek megváltoztatják az ember stílusát. Más márkák célja a precizitás, míg megint mások a márkanévvel és a kivitelezés minőségével kapcsolatos presztízsre támaszkodnak. A Frederique Constant bebizonyította, hogy mindezek a tulajdonságok kombinálhatók egyetlen időmérőben!

A Frederique Constant, amelyet 1988-ban Peter Constant Stas és Aletta Francoise Frédérique Stas-Bax vállalkozók házassága alapított, Svájc egyik legnagyobb óragyártója. A Frederique Constant időmérők megalkotásába fektetett rendkívüli elkötelezettségnek köszönhetően minden egyes óra nagy pontossággal készül.

A márka célja az volt, hogy megmutassa, milyen az órák valódi minősége és szépsége. A Frederique Constant modelleket úgy tervezték, hogy időtlen dizájnt mutassanak, az elegancia és a bonyolult részletek igazi klasszikusát.

A luxusórák egyik legnépszerűbb márkájának, a Frederique Constantnak a Slimline kollekciója férfiak és nők számára egyaránt tervezett vékony tokokkal rendelkezik.

A márka termékeiben a leggyakoribbak a kvarc szerkezetek, de automata szerkezettel szerelt darabok is kaphatók. A kollekciót a hagyományos stílus és a klasszikus mintákra való utalások jellemzik.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.