Termék Kategória

Márka > Rosefield

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Rosefield órák luxus ihletésű, megfizethető árú időmérők, amelyeket a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával, szakértelemmel készítenek. A klasszikus, mégis modern, minimalista, mégis kortárs, a termékcsalád a mai nők kifinomultságát, magabiztosságát és optimizmusát sugározza.

Az olyan ikonikus formák, mint az ovális, a nyolcszögletű és a klasszikus kör alakú, minden hangulathoz illő stílus megtalálható. A Rosefield hisz abban, hogy minden nőnek lehetőséget kell adni arra, hogy luxusban érezze magát azáltal, hogy elegáns, időtálló és megfizethető rózsaarany órákat visel.

A Rosefield újragondolja az órákat és ékszereket a modern életmódhoz. A cég 2014-ben született, azzal a céllal, hogy a kiegészítők új generációját hozza létre, hogy az órákat ne ékszerként, hanem divatos kiegészítőként viselje az ember.

A Rosefield csapata a világ minden tájáról származó tervezőkből és marketingesekből áll, akik összefogtak, hogy egy nemzetközi márkát hozzanak létre, amelynek középpontjában az időtlen design és a minőségi kézműves munka áll.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.