Termék Kategória

Márka > Polaroid

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

1–30 termék, összesen 194 db

A Polaroid napszemüvegeket úgy tervezték, hogy kiemelkedő látási pontosságot és példátlan kényelmet nyújtsanak, miközben a legmodernebb technológiát biztosítják.

A technikailag fejlett Ultra Sight lencsékkel, valamint az egyedülálló Thermo Fusion technológiával készülnek, amely a lencséket görbíti és kiegészíti, így kiemelkedő látási pontosságot biztosít. Polarizáló technológiájuknak köszönhetően a vakítás a múlté, miközben a lencsék minden káros UV-fényt blokkolnak.

A Polaroid napszemüvegek, a kiváló minőségű termékek sokaságáról ismert márka 1937 óta gyárt szemüvegeket. Egyedülálló tulajdonsága a vakításmentes napszemüveg, amely a lehető legmagasabb szintű UV-védelmet nyújtja kiváló minőség mellett. Azzal a céllal, hogy viselői többet lássanak az életben, a Polaroid napszemüvegek verhetetlen kényelmet kínálnak verhetetlen áron.

Az 1940-es években a Polaroid napszemüvegek népszerűvé váltak a katonai és sportolók körében. A későbbi években a Polaroid napszemüvegek olyan peremes napszemüvegmodelleket vezettek be, amelyek a 60-as évek életstílusának új mércéjét jelentették.

Az 1980-as években jelentek meg a cserélhető lencsékkel ellátott Polaroid aviátor napszemüvegek, valamint a Boris Becker teniszsztárral és Kenneth Grange-gal való együttműködés.

Ma a Polaroid napszemüvegek a legfejlettebb technológiákat használják. Bevezették az új UltraSight prémium polarizált lencséiket, és a Polaroid ma már közismert név. Minden Polaroid polarizált napszemüveg úgy működik, hogy a fénysugarakat párhuzamosan igazítja, hogy megakadályozza a vízszintes és függőleges tükröződést.

A Polaroid napszemüvegeket a Polaroid páratlan tükröződésgátló tulajdonságaival tervezték, így egész nap, minden nap viselheti őket. A Polaroid napszemüvegek 100%-os UV400 védelmet nyújtanak a káros UVA, UVB és UVC fénysugarak ellen, miközben ütésállóak és karcállóak.

Ez a védelmi szint csökkenti a szem fáradtságát, és lehetővé teszi, hogy tovább folytathassa azt, amit szeret. A férfi Polaroid napszemüvegek és a női Polaroid napszemüvegek olyan stílust, kényelmet és funkcionalitást kínálnak, mint egyetlen más napszemüvegcsalád sem a piacon.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.