Termék Kategória

Márka > Carrera

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Ha izgalmas, gyors és merész szemüvegeket keresel, akkor jó úton jársz! A Carrera napszemüvegek az 50-es évek elején kezdték kalandjukat, a név egy híres autóversenyből merített ihletet.

Egy márka, amely mindig a gyorsaság útján halad, hogy hiteles és kreatív szemüvegeket szállítson férfiak, nők és gyermekek számára. A Carrera márka sportruházatból indult számos védőszemüveg és símaszk kifejlesztésével.

A 60-as évek során a márka egyre népszerűbbé vált, és a Carrera napszemüvegek új vonalát megelőzően javította termékeinek anyagait és tartósságát. A Carrera napszemüvegek új vonala a 70-es években virágzott fel, miután társult egy járműtervezővel, így egy egyedi és elektromosságot sugárzó kollekció született: Carrera Porsche Design.

A Carrera napszemüveget az 1970-es évek végén alapította Ottavio Casanova és Mario Chiarella, akik a céget Carrera International névre keresztelték át és Ausztriába költöztették. Az 1990-es évek közepén a Safilo Group felvásárolta a Carrerát, és székhelyét az olaszországi Padovába helyezte át.

A Safilo egyik legkorábbi vállalkozása a sisakok tervezése és gyártása volt – ugyanaz az üzletág, amely később a Carrera napszemüvegek megalkotásához vezetett.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.