Termék Kategória

Márka > Carrera

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Carrera napszemüvegek

Ha izgalmas, gyors és merész szemüvegeket keresel, akkor jó úton jársz! A Carrera napszemüvegek az 50-es évek elején kezdték kalandjukat, a név egy híres autóversenyből merített ihletet.

Napszemüveg webshopot keresel?

Oldalunkon kiválaszthatod a számodra megfelelő darabot, hogy aztán partnerünknél egyszerűen megvásárolhasd azt.

Egy márka, amely mindig a gyorsaság útján halad, hogy hiteles és kreatív szemüvegeket szállítson férfiak, nők és gyermekek számára. A Carrera márka sportruházatból indult számos védőszemüveg és símaszk kifejlesztésével.

A 60-as évek során a márka egyre népszerűbbé vált, és a Carrera napszemüvegek új vonalát megelőzően javította termékeinek anyagait és tartósságát. A Carrera napszemüvegek új vonala a 70-es években virágzott fel, miután társult egy járműtervezővel, így egy egyedi és elektromosságot sugárzó kollekció született: Carrera Porsche Design.

A Carrera napszemüveget az 1970-es évek végén alapította Ottavio Casanova és Mario Chiarella, akik a céget Carrera International névre keresztelték át és Ausztriába költöztették. Az 1990-es évek közepén a Safilo Group felvásárolta a Carrerát, és székhelyét az olaszországi Padovába helyezte át.

UV védelem

A Carrera napszemüvegek fejlett UV védelemmel rendelkeznek.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!