Termék Kategória

Márka > Calvin Klein

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Calvin Klein innovatív textiltervezőként szerzett hírnevet, aki svájci gyártású órákkal és elegáns ékszerekkel is bővítette kínálatát. Az órakollekciót az egyediség és a kiváló minőségű anyagok jellemzik.

A Calvin Klein minimalista-purista stílusa offenzív és provokatív marketingstratégiával párosul – ez a Calvin Klein védjegye. A tervező magyar bevándorló családban született New Yorkban, és 1968-ban alapította meg saját ruhamárkáját, Calvin Kleint.

Az olyan hírességek körében, mint Mark Wahlberg, a Calvin Klein fehérnemű az 1980-as években hatalmas népszerűségre tett szert, és azóta a világ egyik vezető divatmárkájává vált, amelynek becsült vagyona 35 milliárd dollárra tehető.

Calvin Klein alkotásai túlmutatnak a divat világán, hiszen parfümök, órák és ékszerek gyártására vonatkozó licenceit is az ő neve alatt árulják. Calvin Klein jellegzetes stílusa továbbra is a márkája középpontjában áll. Ez abban nyilvánul meg, hogy egyszerű vonalakat és formákat használ az időtlen mintákban, amelyek mind a férfiak, mind a nők számára vonzóak. Órái visszafogott dizájnjuknak köszönhetően számos alkalomra jól illenek.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.