Termék Kategória

Márka > Diesel

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Diesel egy olyan márka, amely több mint 40 éve töretlen népszerűségnek örvend. A nagyvárosi és ipari enteriőrök által inspirált márka termékei ideálisak a kalandvágyó egyének számára, akik olyan órákat keresnek, amelyekkel egyedi kiegészítőkkel fejezhetik ki stílusukat.

A Diesel órákat a városi és ipari formatervezésük miatt csodálják, amelyek vonzóak a fiatal felhasználók számára, akik szeretnék megmutatni stílusérzéküket.

A márkát 1978-ban alapította Renzo Rosso, és azóta különösen a fiatal felhasználók körében népszerű. A nagyvárosi és ipari belső terek által inspirált nagyszerű formatervek különösen azok számára vonzóak, akik szeretnék érezni a városi hangulatot.

A Diesel a semleges színeket helyezi előtérbe a formatervezésben. A fehér, a fekete és a barna a legdominánsabb színek. Élénkebb színeket, mint a kék, zöld, narancssárga vagy piros csak a legújabb Diesel órakollekciókban használnak. A Diesel női karórák visszafogottak és teljesen eltérnek a klasszikus női órákról alkotott jelenlegi képtől.

Tökéletesen tükrözik a modern és független nők stílusát. A férfi modellek számos hasznos funkcióval rendelkeznek, és könnyen a személyes stílushoz igazíthatók.
A Diesel órák minden férfi számára ideálisak, mivel stílusos kiegészítők, amelyek jól illeszkednek a mindennapi öltözékhez. Fejezze ki stílusát egy Diesel modellel, és érezze a városi hangulatot, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.