Termék Kategória

Márka > Jacques Lemans

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Jacques Lemans egy Svájcban alapított óragyártó cég, amely 40 éves tapasztalattal rendelkezik az óragyártás területén. A márka a világ minden tájáról szerzett elismerést hűséges vásárlóinak körében.

A Jacques Lemans változatos órákat kínál, amelyek megfelelnek a felhasználók legkülönbözőbb ízlésének. A cég termékei mindenki számára alkalmasak. A tervezők ötletei a jó minőséggel és pontossággal kombinálva lehetővé tették, hogy a márka a világ 120 országában fejlessze és forgalmazza termékeit.

A német nyelvű országokban nagy hagyománya van a kiváló minőségű órák gyártásának. A svájci óraipar hatása a szomszédos országokban, Németországban és Olaszországban is megmutatkozik. Az osztrák Jacques Lemans márka a hagyományok iránti elkötelezettségéről és az innovatív formatervezés alkalmazásáról ismert.

A Jacques Lemans svájci óragyártó céget 1975-ben alapították a testvérek, Alfred és Norbert Riedl. A Jacques Lemans a megalakulása óta nemzetközi népszerűségre tett szert. Számos kollekciót adott ki; valójában több mint húsz különböző dizájnt készített azóta.

Ezeket az időmérőket 120 országba exportálják, és közel 10 000 kiskereskedelmi üzletben értékesítik világszerte. A Jacques Lemans órák egyedi dizájnjaikról ismertek, amelyek világszerte a különböző kultúrákból érkező emberek ezreinek tetszenek.
A Jacques Lemans La Passion termékcsaládot a nőknek szánják, és szintetikus kristályok jellemzik.

A kollekció modelljei számos szintetikus kristállyal lettek felszerelve, amelyek az óraházon helyezkednek el. Ez gyönyörű, elegáns megjelenést és egyedi csillogást biztosít, ami a magabiztos és stílusos nőkre jellemző. Eközben a kollekció néhány modellje a számlapot körülvevő kristályokkal is rendelkezik.

Ezek egy jeges tengerre emlékeztetnek, míg maga a számlap egy magányos szigetre hivatott emlékeztetni. Ezek az órák biztosan kielégítik a stílusukat még kereső hölgyeket és azokat a nőket, akik szeretik a feltűnő kiegészítőket.
A Jacques Lemans órák kvarc szerkezetei kiváló minőségűek.

Tagadhatatlan előnyük a hosszú élettartamú akkumulátor, amely hosszú ideig tartó működést tesz lehetővé.

A márka automata szerkezetű modelleket is kínál, amelyek férfi modellekben is megtalálhatók, és elegáns, előkelő karakter és klasszikus, visszafogott színvilág jellemzi őket.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.