Victorinox FieldForce Sport 241892

140990 Ft

Cikkszám: 241892 Kategória:

A Victorinox FieldForce Sport 241892 egy stílusos és megbízható karóra, amely tökéletes választás a sportos és aktív életmódot kedvelők számára. Ez a karóra a Victorinox híres minőségét és tartósságát képviseli, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megbízható társa lesz.

A FieldForce Sport 241892 karóra rendelkezik egy precíz svájci quartz szerkezettel, amely pontos időmérést biztosít. Az óra kerek acél tokkal és zafírüveggel van ellátva, amely védi a karórát a karcolásoktól és a kisebb sérülésektől. A fekete számlap kontrasztos fehér indexekkel és kezekkel rendelkezik, amelyek könnyen olvashatóvá teszik az időt még rosszabb fényviszonyok között is.

A Victorinox FieldForce Sport 241892 karóra vízálló, így bátran viselheti akár az esős napokon vagy a vízi sportok során is. A karóra szíja kényelmes és tartós szilikonból készült, amely könnyen állítható a csukló méretéhez. A karóra további funkciókkal is rendelkezik, mint például dátumkijelzés és stopperóra, amelyek még praktikusabbá teszik a mindennapi használatot.

A Victorinox FieldForce Sport 241892 karóra ideális választás mind a mindennapi viselethez, mind pedig a sportos tevékenységekhez. A Victorinox híres minősége és megbízhatósága garantálja, hogy ez a karóra hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt. Válassza a Victorinox FieldForce Sport 241892 karórát, és élvezze a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációját.

Kulcsszavak: Victorinox FieldForce Sport 241892, Victorinox karóra, sportos karóra, svájci quartz szerkezet, acél tok, zafírüveg, fekete számlap, vízálló, szilikon szíj, dátumkijelzés, stopperóra.