Termék Kategória

Márka > Guess

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Guess márka a ruházati vonalának sikere után órákkal is bővítette kínálatát. A márka a merész színeiről és díszítéseiről ismert, amelyek a divattal játszani szeretők tetszését könnyedén elnyeri. A lendület fenntartása érdekében a gyártók nem adják fel termékeik fejlesztését.

Folyamatosan gondoskodnak a versenyképes, és egyedi dizájnról, valamint a kimagasló minőségről. A márka továbbra is innovatív megoldásokat vezet be, amelyeket olykor a legnevesebb svájci cégek is átvesznek.

A Guess története 1981-ig nyúlik vissza, amikor a testvérek, Paul és Maurice Marciano bátor lépést tettek az amerikai divatiparban. Gyors sikerrel jutalmazták őket, és hamarosan kibővítették üzletüket, és márkakínálatukba órákat is felvettek.

Ma a Guess a világ egyik legfelismerhetőbb márkája, amelyet az előkelőséggel, a presztízzsel, a jó ízléssel és az egyéniséggel társítanak. A vállalat merész díszítésekkel és jellegzetes színekkel ellátott óradizájnokat kínál. A Guess órák ajánlatot jelentenek minden olyan személy számára, aki szeret játszani a divattal, vagy olyan kiegészítőt keres, amely tükrözi gazdag személyiségét.

A Guess márka megalakulása óta olyan divatos órák gyártására összpontosít, amelyeket a precizitás, valamint az extravagáns és stílusos design jellemez. Ezek az órák az elem időszakos cseréjén kívül semmilyen karbantartást nem igényelnek. Egyedi kialakításuk és a kiváló minőségű anyagok használata garantálja minden felhasználó elégedettségét.

Hölgyek és urak biztosan találnak maguknak valót ebben a gazdag választékban: az arany és ezüst órák a tökéletes részletek szerelmesei számára lesznek értékesek.

Az összes aranyszínű Guess órát modern PVD bevonat technológiával kezelik, ami biztosítja a tartósságot és a jó megjelenést az idő múlásával. Egyértelműen kijelenthető, hogy minden egyes Guess óra a magas minőséget és a legújabb divatirányzatokkal ötvözi.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.