Victorinox FieldForce 241857

136990 Ft

Cikkszám: 241857 Kategória:

A Victorinox FieldForce 241857 egy stílusos és megbízható karóra, amely tökéletes választás minden aktív életmódot élő személy számára. Ez a karóra a Victorinox híres minőségét és tartósságát képviseli, és kiváló teljesítményt nyújt minden körülmények között.

A Victorinox FieldForce 241857 karóra rendelkezik egy precíz svájci quartz szerkezettel, amely pontos időmérést biztosít. A rozsdamentes acél tok és a zafírüveg óralap védelmet nyújt a mindennapi használat során keletkező karcokkal és sérülésekkel szemben.

Ez a karóra vízálló, így bátran viselhető esős időben vagy akár úszás közben is. A kényelmes szilikon szíj pedig biztosítja, hogy a karóra kényelmesen illeszkedjen a csuklóhoz.

A Victorinox FieldForce 241857 karóra egy sokoldalú kiegészítő, amely megfelel minden stílusnak és alkalomnak. Legyen szó sportos vagy elegáns megjelenésről, ez a karóra tökéletesen illeszkedik minden öltözékhez.

A Victorinox karórák kategóriájában a FieldForce 241857 kiemelkedik a minőségével és megbízhatóságával. Ez a karóra nem csak egy divatos kiegészítő, hanem egy olyan eszköz, amely mindig pontos időt mutat és hosszú élettartammal rendelkezik.

Válassza a Victorinox FieldForce 241857 karórát, és élvezze a svájci minőséget és stílust minden nap!