Termék Kategória

Márka > JVD

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

A JVD-nél az órák széles skálájából választhat, amelyek illeszkednek az Ön személyes stílusához. Válasszon női órát, hogy megfeleljen női ízlésének, vagy férfi órát, ha valami férfiasabbat szeretne. Ha valami különlegesebbet keres, nézze meg a gyermekkollekciót!

Amikor egy női karóra tervezéséről van szó, a JVD-nél megértik, hogy Önnek magasak az elvárásai. Hálásak ezért, mert ez arra ösztönzi őket, hogy elegáns darabokat hozzanak létre, amelyek bármilyen alkalomhoz illeszkednek. A rendelkezésre álló stílusok széles választékából olyan órát választhat, amely kiegészíti ruhatárát, és az egyik legértékesebb kiegészítőjévé válik.

Amikor kapcsolatokról van szó, az első benyomás fontos. A lehető legjobb benyomást szeretné kelteni, amikor először találkozik partnere szüleivel, vagy amikor jó benyomást akar kelteni egy új ügyféllel folytatott üzleti tárgyaláson. A kulcs a megfelelő öltözködés és a jó minőségű ékszerek, például órák viselése.
Tervezőik a kollekciók tervezésekor a gyermekek és a tizenévesek igényeire gondolnak.

Egy karórának már az első iskolai napoktól kezdve el kell kísérnie tulajdonosát, amikor fontos, hogy időben rendezett legyen. Az időnek a legfontosabb szerepe van az ember életében. Kínálnak kis karórákat első osztályosoknak, junior modelleket, amelyek úgy néznek ki, mint a felnőtt karórák kis változatai, és tinédzser karórákat, ahol kísérletezhetünk a formákkal és színekkel.

A fő hangsúlyt mindig a kijelző olvashatóságára helyezték, hiszen a gyerekek számára a számok könnyebben érthetőek, mint a szimbólumok ilyen korai életkorban. A gyermekórák szíján különböző képek lehetnek, de a számlapon főleg számok legyenek. Az értelmes szülők jól olvasható karórákat választanak gyermekeiknek.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.