Termék Kategória

Márka > Police

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Police egy olyan márka, amely az óráin keresztül határozza meg magát. A kollekció modern dizájnokat tartalmaz, amelyek önmagukban is bájt és karizmát sugároznak, miközben hűek maradnak azokhoz a részletekhez, amelyek a Police-t igazán ikonikussá teszik.

Modern és stílusos, tökéletes azoknak az egyéneknek, akik nem a tömegből, hanem a tömegben akarnak kitűnni. A kiváló minőségű anyagokból és modern kézműves technikával készült Police több mint egy márka; ez egy életstílus.

A POLICE márka férfias, individualista és extravagáns megjelenéssel mutatja be termékeit a férfiaknak. Azok a férfiak, akik a márka karkötőjét vagy nyakláncát viselik, saját stílusuk kifejezésével adnak egy bizonyos hangot.

A POLICE márkát 1983-ban alapították Svájc olasz nyelvterületen, az amerikai cowboy-kultúrára és az amerikai álom beteljesülésére utalva. A POLICE mára sikeres márkává fejlődött, amely a trendtermékek széles választékát kínálja.

Az olasz Police márka a kényelem, a praktikum és a rendhagyó óratervezés megtestesítője. Az 1980-as években lépett be az óragyártás piacára, kezdetben szemüvegekkel. Kiegészítőkínálata is gyorsan bővült. Az egyedi formatervezéssel kapcsolatos aktív munkának, de a legjobb minőségű, tartós anyagok használatának is köszönhetően a Police a tekintélyes és megbízható márkák közé tartozik. Pajzsainak egyedi kialakítása vonzza azokat a vásárlókat, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Az olasz Police márka kiváló minőségű óráiról és kiegészítőiről ismert. A vállalat az 1980-as években lépett be a piacra, szemüvegek gyártásával kezdte meg működését. Nem telt el sok idő, mire kibővítette a kiegészítők választékát is.

Az egyedi formatervezéssel kapcsolatos aktív munkának, de a legjobb minőségű, tartós anyagok használatának is köszönhetően a Police a tekintélyes és megbízható márkák közé tartozik. Az egyedi tárcsadizájn vonzotta azokat a vásárlókat, akik szeretnek kitűnni a tömegből saját, egyedi stílusukkal.

A rendőrségi órákat különböző cégek gyártják, és Miyota vagy Ronda kvarcmechanizmusokat tartalmaznak. A bőrszíjaknak, gumiszíjaknak vagy műanyag szíjaknak és a rozsdamentes acélból készült karpántoknak köszönhetően garantáltan pontos időt mutatnak. A választott modelltől függően különböző vízállósági szinteket talál – 30 métertől 100 méterig. A rendőrségi órák számos stílusban kaphatók, versenyképes áron, már 250 PLN-től kezdődően.

A rendőrségi órák egyedi modellek időtálló gyűjteményei. A márka arra törekszik, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek, és védekezően kerül ki belőle. A klasszikus és minimalista órák kedvelői számára ideális megoldást jelentenek a SPLENDOR termékcsaládba tartozó órák. Azok, akik a praktikus megoldásokra és a kényelemre összpontosítanak, értékelni fogják a KICKER kollekciót, amely az időmérő másik oldalára került, így nagyobb kényelmet biztosít a használat során.

Az ADDER vagy BUSHMASTER órák ideálisak lesznek az utazók számára, mivel több időzóna idejének kijelzésére szolgáló funkciókkal vannak felszerelve. A motorkerékpárok és a heavy zene rajongói számára a POLICE különleges MYSTERY és REAPER kategóriákat készített, amelyeket eredeti sötét design és díszítések, például koponyák jellemeznek. A MESH UP vagy MIRAGE modellek eredeti dizájnnal büszkélkedhetnek.

A vállalat erőssége a marketingtevékenység. A Police az intenzív közösségi médiára és az olyan márkanagykövetekkel való együttműködésre összpontosít, mint Bruce Willis, David Beckham vagy Luke Evans. Az elmúlt néhány évben olyan innovatív vállalatként szerzett elismerést, amely a divat és a popkultúra trendjeire fogad.

Ezt mutatja a filmiparral való partnerség és az órák felhasználása az elmúlt évek néhány leghíresebb filmjében – köztük a “Terminátor” és a “Batman Superman ellen” című filmekben.

A rendőrségi kiegészítők, karkötők és egyéb ékszerek sötét, mégis elbűvölő stílust képviselnek. A stílusos, lázadó lelkeket ünneplik, autentikus városi hangulatban. A Police szellemisége fiatalos és lázadó, míg a merengő színek és a rozsdamentes és ionizált acél használata tovább erősíti ezt a képet.

A karkötők és nyakláncok kínálatában használt motívumok, mint a feszületek és koponyák, tökéletesen illeszkednek a márka zord stílusához.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.