Victorinox Alliance 241898

177990 Ft

Cikkszám: 241898 Kategória:

A Victorinox Alliance 241898 egy elegáns és megbízható karóra, amely tökéletes választás minden modern és stílusos férfi számára. Ez a karóra a Victorinox híres minőségét és precizitását képviseli, és számos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az életedet.

A Victorinox Alliance 241898 karóra rozsdamentes acélból készült, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A fekete számlap és a ezüst színű kezek és indexek elegáns megjelenést kölcsönöznek a karórának. A dátumkijelző segítségével mindig nyomon követheted az időt és a naptárat.

Ez a karóra vízálló, így bátran viselheted esős időben vagy akár úszás közben is. A karcálló zafírüveg védi a számlapot a karcolásoktól és a sérülésektől, így mindig kristálytiszta képet kapsz az időről.

A Victorinox Alliance 241898 karóra megbízható svájci óraművel rendelkezik, amely pontos és pontos időmérést biztosít. A karóra kényelmesen illeszkedik a csuklóhoz, és könnyen állítható a csuklóméretedhez.

A Victorinox Alliance 241898 karóra tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. Ez a karóra stílusos és elegáns kiegészítője lehet bármely öltözéknek, és biztosan vonzza a figyelmet.

Válassza a Victorinox Alliance 241898 karórát, és élvezze a minőséget és a stílust egyetlen kiegészítőben. Ez a karóra tökéletes választás minden modern és igényes férfi számára, aki értékeli a precizitást és a megbízhatóságot.