Termék Kategória

Versace karórák

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

Versace divatkarórák

A Versace órák a világ egyik leghíresebb és azonnal felismerhető luxus divatházává váltak, amely közel 50 éve a legfinomabb ruhákat kínálja férfiak és nők számára. Az összetéveszthetetlen elegancia és a könnyed stílus egyértelmű jele a Versace minőség iránti elkötelezettségének.

A klasszikus dizájnt és a kortárs hangulatot ötvöző órák kollekciója a vállalat hosszú és sikeres örökségét fél évszázados ikonikus tapasztalattal hozza a jelenbe, a színek, stílusok és méretek olyan szemet gyönyörködtető választékával, amely garantáltan felkelti a figyelmet.

Fedezze fel a Versace lenyűgöző karórák gyűjteményét. Válasszon a különböző elegáns órák közül, amelyek lenyűgöző stílusúak, például kerámia, rozsdamentes acél és puha bőrszíjakkal. Biztosan megtalálja a gyűjteménye tökéletes kiegészítőjét, amely gyönyörű színekben is kapható, hogy kiegészítse ruhatárát.

Ha olyan klasszikus órát keres, amelyet bármilyen öltözékhez viselhet, és bármilyen szíjat választ, remekül illeszkedik, nézze meg az alap fekete színű, multifunkciós kronográf számlapú órákat. Választhatsz a luxus bőrszíjak vagy a rozsdamentes acél szíjak közül. Vagy adj feltűnő stílust a ruhatáradhoz arany vagy ezüst árnyalatokkal.

Versace óra kollekciónk klasszikus és modern formatervezésű, stílusos és funkcionális órákat kínál. Biztos, hogy találsz olyan modelleket, amelyek nagy pontosságú technológiával rendelkeznek, amely a tökéletes időmérés élményét nyújtja. Soha többé ne késsen el a modellek egyikével sem.

Nézze meg a női modelleket a karcsú, áramvonalas sziluettek és a nőies hangulat érdekében. Ha a feleségének vásárol, vagy egy olyan nőnek, aki kényezteti magát, biztosan talál gyönyörű színeket, például fehér kerámia kiviteleket és fehér bőrszíjakat a hibátlan megjelenés érdekében.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!