Termék Kategória

Márka > s.Oliver

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

A német s.Oliver divatmárka jól ismert kifinomult és divatos termékeiről. Az s.Oliver órakollekciója bizonyítja, hogy a márka ért a divatirányzatokhoz és az árképzéshez egyaránt. Az órák versenyképes árúak, és két vagy három modellből álló szettben is megvásárolhatók.

A s.Oliver divatcéget, amelynek székhelye az alsó-frankföldi Rottendorfban található, 1969-ben alapították Würzburgban. Bernd Freier nyitotta meg az első üzletet Sir Oliver néven. A céget átkeresztelték s.Oliverre – egy név, amely semmi máshoz sem hasonlíthatóan az innováció és a divatos életstílus termékek mellett áll. Egy évvel később következett a védjegybejegyzés a müncheni Szabadalmi és Védjegyhivatalnál.

1997 óta az s.Oliver termékkínálatát kiegészítőkkel és órákkal bővítette. Ezek olyan őszinteséget és hitelességet képviselnek, amelyek minden napra és minden élethelyzetre egyaránt alkalmasak. Ráadásul ezek az órák és kiegészítők egyformán alkalmasak a legjobb barátnőjével való bevásárló körútra, de akár egy gálaestre is.

Megalakulása óta az s.Oliver elkötelezett amellett, hogy magas minőségű termékeket kínáljon tisztességes áron. Emellett az s.Oliver órák mindig is divatosnak számítottak, és így minden öltözéket kiegészítenek. Nagy figyelmet fordítottak a részletekre a divatos órák tervezésénél, miközben a termékválaszték a klasszikustól a sportosig terjed.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.