Termék Kategória

Márka > Armani Exchange

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Az Armani Exchange márka története az 1990-es években kezdődött Amerikában, amikor Giorgio Armani átvette a korábban már befutott svájci óramárka, a Zenith vezetését. Kínálatával a nagyvárosok fiatal és bátor embereit célozza meg, akik nem félnek kísérletezni a stílusukkal, amit az óráikon keresztül fejezhetnek ki. A márka dinamikus fejlődése az Armani

Exchange-et a világ egyik legfelismerhetőbb divatmárkájává tette; órái nemcsak hasznos modellek, hanem stílusos műalkotások is. A márka termékei a város színét és az ott élők dinamizmusát mutatják.

Az Armani márkát 1975-ben alapította Giorgio Armani. Ő egy kevéssé ismert tervező volt, aki akkoriban számos divatházzal dolgozott együtt. Miután pozitív visszajelzéseket kapott az ügyfeleitől, úgy döntött, hogy barátjával, Sergio Galeottival együtt megalapítja saját divatházát. Nem kellett sok idő, hogy az Armani által tervezett ruhákat olyan sztárok viseljék, mint John Travolta és Richard Gere. A Forbes már 2001-ben a legnépszerűbb olasz tervezőnek nevezte.

Az Armani Exchange, a szabadságra és a laza stílusra összpontosító márka élénk és intenzív színekkel rendelkezik. Ez teszi tökéletes választássá a dinamikus életmódhoz. Az Armani Exchange karórák alkalmasak olyan fiatalok számára, akik mozgalmas életet élnek egy rohanó városban. A márka azok számára is alkalmas, akiknek egyszerűen csak egy stílusos modellre van szükségük egy világhírű tervezőtől.

Az Armani Exchange órák a piacon ma kapható legváltozatosabbak közé tartoznak. A gyártó klasszikus stílusú, valamint sportos stílusú modelleket kínál nagyobb méretekkel, vastag tokkal és pontos szerkezetekkel.

A minimalista modellek mellett a cég kínálatában megtalálhatók a kifejezetten nők számára készített, számos kristállyal díszített ékszerórák a lünettákon. A dinamikus stílust kedvelők számára színes számlapok is rendelkezésre állnak. Egyes modelleken megtalálható a gyártó neve; ezeket érdemes figyelembe venni, amikor Armani Exchange órát választunk.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.