Termék Kategória

Márka > Invicta

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Az Invicta az egyik legnépszerűbb amerikai óramárka. Svájcban alapította 1837-ben Raphael Picard. A cég megfizethető árú órákat gyárt, gyönyörű dizájnnal és kiváló minőségi elemekkel – mint például zafírkristály, automata szerkezetek és magas vízállóság -, amelyek búváróráiról tették ismertté.

Az Invicta egy amerikai márka, amelyet 1837-ben alapítottak a svájci La Chaux-de-Fonds-ban. A cég a kezdetektől fogva kiváló minőségű, svájci óraműveket gyártott és használt.

Amikor 1970-ben jött a kvarcválság, az Invictának a fogyasztók igényeihez kellett igazítania a szerkezeteket. A minőség azonban semmit sem változott. A nehéz idők ellenére az Invicta túlélte, és a gyártott órák továbbra is a megbízhatóság és a szép design szimbólumai voltak.

1991-ben az alapítók leszármazottai a lehető legközelebb stabilizálták a cég politikáját a 19. századi politikához. Ez azt jelentette, hogy tökéletes svájci szerkezeteket és részletmunkát kínálnak elfogadható áron.

Az Invicta órák kiváló minőségű anyagokból készülnek – leginkább tükröződésmentes zafírkristályokból, automata és kézi felhúzású szerkezetekből, valamint a magas vízállóságért felelős modern technológiákból. A saját szabadalmaztatott kaliberek használatának köszönhetően az Invicta termékek híresek a legmagasabb pontosságukról és rendkívüli tartósságukról.

Az Invicta Specialty sorozat olyan modelleket tartalmaz, amelyek minden öltözékhez illenek. Ezek az órák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tökéletesek azok számára, akiknek mozgalmas az életük és gyakran utaznak.
Az Invicta Corduba órákat búvárok és más vízi sportok kedvelői számára tervezték. Ezek az órák rozsdamentes acélból készülnek, ami biztosítja tartósságukat, és 20 ATM-ig vízállóvá teszi őket.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.