Termék Kategória

Timberland karórák és napszemüvegek

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Timberland karórák és napszemüvegek – a természet ihlette stílus és minőség

Köszöntünk a Timberland karórák és napszemüvegek csodálatos világában! Ezen az aloldalon különleges és minőségi termékek között válogathatsz, amelyek tökéletes kiegészítői lesznek mindennapi és sportos öltözékednek. A Timberland ismert és elismert márka, mely természetközeli stílusát és tartósságát képviseli.

Timberland karórák – a minőség és kényelem jegyében

A Timberland karórák megbízható és pontos időmérő eszközök, amelyekben a legmodernebb technológiák és a letisztult, természetközeli dizájn találkozik. Az órák strapabíró anyagokból készülnek, így bármilyen környezetben megállják a helyüket. Ideális választás a sportos és kalandvágyó emberek számára.

Timberland napszemüvegek – védd szemed stílusosan

A Timberland napszemüvegek tökéletesen ötvözik a divatot és a funkcionalitást. A márkára jellemző természetközeli stílus és a kiváló UV-védelem garantálja, hogy mindig jól nézz ki, miközben megóvod szemedet a káros napfénytől. A napszemüvegek széles választékában biztosan megtalálod a hozzád illő darabot.

Timberland karórák és napszemüvegek – környezettudatos választás

A Timberland elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett. A karórák és napszemüvegek gyártása során a márka nagy figyelmet fordít a környezetbarát anyagok és technológiák alkalmazására. Így a Timberland termékekkel nemcsak stílusos leszel, de a Földünk védelmében is hozzájárulsz.

Ajándékozz Timberland termékeket szeretteidnek

Egy Timberland karóra vagy napszemüveg kitűnő ajándék lehet a természetet és a sportos stílust kedvelő szeretteid számára. Válassz a különböző dizájnok, színek és anyagok közül, hogy megtaláld az ideális meglepetést minden alkalomra. Lepd meg őket egy olyan ajándékkal, amely örökre emlékezetes marad!

A Timbarland márkáról

A Timberland órák a természetet kedvelő embereket célozzák meg. A kézműves cipőgyártás hosszú hagyományaiban gyökerező Timberland leginkább a strapabíró bőrcsizmáiról híres, amelyeket a szabadtéri típusok és a városi hip-hop közösség egyaránt szeret. Egy Timberland óra ezt az örökséget mutatja: strapabíró, funkcionális és az emberekkel és a környezettel szembeni etikus megközelítéssel gyártott.

A Timberland Corporation egy olyan vállalat, amely a minőségre és a használati kényelemre összpontosít. 1952-ben alapította egy amerikai cipész, aki innovatív technológiát fejlesztett ki a vízálló lábbelik tervezésére. A hatalmas siker azonnali érdeklődést váltott ki a vállalat iránt, amely idővel fokozatosan új termékeket kezdett bevezetni a piacra. A vállalat 1996-ban bővítette kínálatát órákkal is.

A Timberlands a munkatársak önkéntes munkájára való összpontosítása szintén vonzza az új vásárlókat, mivel megmutatja, hogyan tudnak változást elérni a közösségükben.

A Timberland órák úgy készültek, hogy tükrözzék a márka filozófiáját és stílusát. A legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és elegáns kialakításuknak köszönhetően gyönyörűen néznek ki. A számos kiegészítő funkcióval felszerelt analóg és elektronikus órák ideálisak a hosszú expedíciókhoz és a mindennapi kalandokhoz.

A könnyen leolvasható számlapok és az erős szíjak karaktert kölcsönöznek a férfiak öltözékének. A színeket a barna, a zöld és a fekete finom árnyalataiban tartják meg, így a Timberland időmérők sokoldalú, az erdőt és az ember érintetlen környezetét idéző karaktert kapnak.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!