Termék Kategória

Márka > Timberland

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Timberland órák a természetet kedvelő embereket célozzák meg. A kézműves cipőgyártás hosszú hagyományaiban gyökerező Timberland leginkább a strapabíró bőrcsizmáiról híres, amelyeket a szabadtéri típusok és a városi hip-hop közösség egyaránt szeret. Egy Timberland óra ezt az örökséget mutatja: strapabíró, funkcionális és az emberekkel és a környezettel szembeni etikus megközelítéssel gyártott.

A Timberland Corporation egy olyan vállalat, amely a minőségre és a használati kényelemre összpontosít. 1952-ben alapította egy amerikai cipész, aki innovatív technológiát fejlesztett ki a vízálló lábbelik tervezésére. A hatalmas siker azonnali érdeklődést váltott ki a vállalat iránt, amely idővel fokozatosan új termékeket kezdett bevezetni a piacra. A vállalat 1996-ban bővítette kínálatát órákkal is.

A Timberlands a munkatársak önkéntes munkájára való összpontosítása szintén vonzza az új vásárlókat, mivel megmutatja, hogyan tudnak változást elérni a közösségükben.

A Timberland órák úgy készültek, hogy tükrözzék a márka filozófiáját és stílusát. A legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és elegáns kialakításuknak köszönhetően gyönyörűen néznek ki. A számos kiegészítő funkcióval felszerelt analóg és elektronikus órák ideálisak a hosszú expedíciókhoz és a mindennapi kalandokhoz.

A könnyen leolvasható számlapok és az erős szíjak karaktert kölcsönöznek a férfiak öltözékének. A színeket a barna, a zöld és a fekete finom árnyalataiban tartják meg, így a Timberland időmérők sokoldalú, az erdőt és az ember érintetlen környezetét idéző karaktert kapnak.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.