Termék Kategória

Márka > Victorinox Swiss Army

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

A Victorinox Swiss Army órák ugyanazokon az elveken alapulnak, mint a svájci hadsereg által használt többcélú szerszámok: minőség, megbízhatóság, funkcionalitás, innováció és ikonikus design.

1884-ben Karl Elsener megnyitotta műhelyét Ibach-Schwyzben. Ő lett a svájci hadsereg első evőeszköz- és “Offiziersmesser” (svájci tiszti és sportkés) beszállítója 1891-ben. 1897-ben Elsener kifejlesztette a svájci tiszti és sportkést, amely később a svájci hadsereg ikonikus késeként vált ismertté. 1909-ben a Victorinox egy fehér keresztet használt a vörös pajzs emblémájában.

1884-ben Karl Elsener édesanyja halálának tiszteletére a vállalatot átnevezte “Victoria” névre. 1921-ben a márkanevet Victorinox-ra (Victoria Inox) módosította, miután bevezette a rozsdamentes acélt. Ez az acél ma is minden Victorinox kés kulcsfontosságú összetevője.

A Victorinox Swiss Army a világ egyik legelismertebb márkája. Olyan márkanevekhez hasonlóan, mint az Aspirin, a Hoover és a Stanley, a Swiss Army Knife bejegyzett márkája a többcélú zsebkések gyűjtőfogalmává vált. A kiváló minőségű, finoman megmunkált és sokoldalúan használható szerszámok szinonimája.

A Victorinox órák olyan időmérők gyűjteménye, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a hadsereg aktív használatának. A Swiss Army Original kollekció, amely ma is kapható, strapabíró nylon-, bőr- és gumipántokkal, kompozit és fém tokokkal, jól olvasható számlapokkal és kiváló vízállósággal rendelkezik.

A Victorinox Swiss Army órákat 1897 óta tervezik és gyártják Svájcban, a világ legnagyobb precíziós időmérő örökségének hazájában. Minden egyes Victorinox Swiss Army óra több mint száz szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, mielőtt a csuklójára kerül, biztosítva Önt arról, hogy az órája készen áll mindenre, amit az élet kínál.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.