Termék Kategória

Victorinox Swiss Army órák

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

Victorinox Swiss Army óra vásárlás

A Victorinox Swiss Army órák ugyanazokon az elveken alapulnak, mint a svájci hadsereg által használt többcélú szerszámok: minőség, megbízhatóság, funkcionalitás, innováció és ikonikus design.

1884-ben Karl Elsener megnyitotta műhelyét Ibach-Schwyzben. Ő lett a svájci hadsereg első evőeszköz- és „Offiziersmesser” (svájci tiszti és sportkés) beszállítója 1891-ben. 1897-ben Elsener kifejlesztette a svájci tiszti és sportkést, amely később a svájci hadsereg ikonikus késeként vált ismertté. 1909-ben a Victorinox egy fehér keresztet használt a vörös pajzs emblémájában.

1884-ben Karl Elsener édesanyja halálának tiszteletére a vállalatot átnevezte „Victoria” névre. 1921-ben a márkanevet Victorinox-ra (Victoria Inox) módosította, miután bevezette a rozsdamentes acélt. Ez az acél ma is minden Victorinox kés kulcsfontosságú összetevője.

A Victorinox Swiss Army a világ egyik legelismertebb márkája. Olyan márkanevekhez hasonlóan, mint az Aspirin, a Hoover és a Stanley, a Swiss Army Knife bejegyzett márkája a többcélú zsebkések gyűjtőfogalmává vált. A kiváló minőségű, finoman megmunkált és sokoldalúan használható szerszámok szinonimája.

Victorinox Swiss Army férfi és női karórák

A Victorinox órák olyan időmérők gyűjteménye, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a hadsereg aktív használatának. A Swiss Army Original kollekció, amely ma is kapható, strapabíró nylon-, bőr- és gumipántokkal, kompozit és fém tokokkal, jól olvasható számlapokkal és kiváló vízállósággal rendelkezik.

A Victorinox Swiss Army órákat 1897 óta tervezik és gyártják Svájcban, a világ legnagyobb precíziós időmérő örökségének hazájában. Minden egyes Victorinox Swiss Army óra több mint száz szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, mielőtt a csuklójára kerül, biztosítva Önt arról, hogy az órája készen áll mindenre, amit az élet kínál.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!