Termék Kategória

Márka > Storm

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Storm London az Egyesült Királyság egyik vezető ékszer- és karóra márkája. Élvonalbeli formatervezései egyedülállóak, mivel a STORM a termékfejlesztés innovatív megközelítése révén feszegeti a határokat. A Storm a kiváló minőségű anyagokat, mint a rozsdamentes acél, zománc, kerámia és bőr, Swarovski kristályokkal kombinálja, hogy merész és építészeti formájú darabokat hozzon létre.

A Storm olyan exkluzív órák és kiegészítők gyártójaként ismert, amelyek a jellegzetes stílust a funkcionalitással ötvözik. A Storm órákat, ékszereket, kézitáskákat, pénztárcákat, illatszereket, szemüvegeket, ruhákat és lábbeliket kínál. A Storm termékeket áruházakban és üzletláncokban, független kiskereskedelmi üzletekben és önálló STORM butikokban értékesítik több mint 45 országban.

Ahogy a STORM az új évezredhez közeledett, a márka a kiegészítők széles skálájával bővült, beleértve az órákat, szemüvegeket, ruházatot és egyéb termékeket. Jelenleg a kollekció táskákat, pénztárcákat, esernyőket és illatszereket tartalmaz mind férfiak, mind nők számára.

A Storm azt tervezi, hogy a jövőben további kiegészítőket is bevezet a kínálatába.

A STORM hisz az individualizmusban, és igyekszik megragadni a kor szellemét. A STORM termékcsalád az egyedi funkciókat, a kütyüket és a merész divatkijelentéseket a színek és formák széles választékával ötvözi.

A Storm időmérők ismertek jellegzetes dizájnjukról, amely kihívást jelent a fogyasztók elvárásaihoz és egyediséget biztosít. Minden Storm-dizájn egyedi, sajátos megjelenéssel és érzéssel.

A Storm órák erősen szoborszerűek, formájuk és alakjuk szinte építészeti jellegű. A Storm továbbra is úttörő szerepet tölt be az egyéni stílus keresésében, ami miatt világszerte áhított.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.