Termék Kategória

Márka > Sector

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

A Sector No Limits 1973-ban indult, és mindig is a folyamatos személyes kihívásokhoz kapcsolódott. A nyolcvanas és kilencvenes években számos sportoló teljesítette sikeresen a Sector No Limits technikai és sportórák által kísért kihívásokat, együtt értek el fontos és felejthetetlen teljesítményrekordokat.

Ezeknek a hősöknek a hőstettei bekerültek a közvélemény képzeletébe, és a Sector No Limits a technikai minőség és az önmagukkal dacoló, merész emberek sportteljesítményének kifejezője lett.

A Sector férfi karórák mindegyike kalandtársként született az extrém kihívásokat megélő sportolók számára. Az órák kivételes és hihetetlenül ellenállóak, a különleges körülmények között hasznos, szemcséket közvetítő órák. Kollekcióinkban egyedi stílusunk sokféle árnyalatban jelenik meg: szuper temperamentumos vagy hatékony, mint például az Expander kollekciók modelljei, vagy a sokkal sokoldalúbb stílusú, vintage beütéssel rendelkező modellek.

Az inspirációt mindenben megtalálhatjuk, ami körülvesz minket, például az ember és a természet közötti erős kapcsolatban, amely kihívásokból, de harmóniából is áll.

A nők számára is az idő a legdrágább árucikk. Sector női karóráinkat nekik szenteltük. Minden másodperc egy adott tevékenységnek van szentelve: beleértve a munkát, a hobbit és a szeretetet, a kulcsot, hogy mindent sikeresen elvégezhessünk, szervezettségnek hívják.

Az időnk lehető legjobb kezelése rendkívül fontos azok számára, akik nap mint nap sokféle életet élnek. Ennek a lehető legjobb módon történő elvégzésének kulcsa egy pontos és megbízható óra, amelynek sokoldalú megjelenése lehetővé teszi, hogy minden nap viselhesse. Ezt a gondolatot szem előtt tartva alkották meg a Sector női karórákat, amelyeken tökéletesen felismerhető a márka sportos jellege.

A lendületes, de mindig nőies modellek szuper modern változatban kaphatók acél szíjjal vagy vidám változatban színes szilikon szíjakkal. Minimalista megjelenés vagy karizmatikusabb stílus? Válassza az Önt leginkább képviselőt, és használja kreativitását a színek és részletek kombinálásakor a széles Sector óra kollekciónkból.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.