Termék Kategória

Sector órák és ékszerek

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

Sector ékszerek és karórák

A Sector No Limits 1973-ban indult, és mindig is a folyamatos személyes kihívásokhoz kapcsolódott. A nyolcvanas és kilencvenes években számos sportoló teljesítette sikeresen a Sector No Limits technikai és sportórák által kísért kihívásokat, együtt értek el fontos és felejthetetlen teljesítményrekordokat.

Ezeknek a hősöknek a hőstettei bekerültek a közvélemény képzeletébe, és a Sector No Limits a technikai minőség és az önmagukkal dacoló, merész emberek sportteljesítményének kifejezője lett.

A Sector férfi karórák mindegyike kalandtársként született az extrém kihívásokat megélő sportolók számára. Az órák kivételes és hihetetlenül ellenállóak, a különleges körülmények között hasznos, szemcséket közvetítő órák. Kollekcióinkban egyedi stílusunk sokféle árnyalatban jelenik meg: szuper temperamentumos vagy hatékony, mint például az Expander kollekciók modelljei, vagy a sokkal sokoldalúbb stílusú, vintage beütéssel rendelkező modellek.

Az inspirációt mindenben megtalálhatjuk, ami körülvesz minket, például az ember és a természet közötti erős kapcsolatban, amely kihívásokból, de harmóniából is áll.

A nők számára is az idő a legdrágább árucikk. Sector női karóráinkat nekik szenteltük. Minden másodperc egy adott tevékenységnek van szentelve: beleértve a munkát, a hobbit és a szeretetet, a kulcsot, hogy mindent sikeresen elvégezhessünk, szervezettségnek hívják.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!