Termék Kategória

Márka > Boccia Titanium

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Az elegancia és a finom kidolgozás bájt kölcsönöz a mindennapi öltözéknek, így a kortárs dizájn elengedhetetlen része. A Boccia órák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és finom dizájnnal rendelkeznek, így remek választásnak bizonyulnak! A nemzetközi tervezők által kifejlesztett Boccia

Titanium órák tiszta titánból készülnek, ami garantálja a tartósságot és a bőrrel való érintkezés biztonságát.

A Boccia Titanium órák kiváló minőségű, klasszikus kialakítású, ízléses részletekkel ellátott időmérők, amelyek bármilyen öltözékhez viselhetők. A márka minimalista megközelítéséről ismert, ami mindenki számára megfelelővé teszi a márkát.

A Boccia órák klasszikus, mégis elegáns formatervezésűek, amelyek bármilyen alkalmi öltözékhez remekül illenek. A márka a legmagasabb minőségű anyagokat használja, mint például az időtálló valódi bőr vagy a könnyű titán, amely biztonságos az allergiások számára.

A számlapokat ásványi vagy kemény zafírkristály borítja, amelyet magas karcállóság jellemez. Egy ilyen kiegészítő viselésével biztosan ízléses és klasszikus színt kölcsönöz az öltözékének.

A Boccia Titanium órák többféle típusban kaphatók, beleértve a klasszikus és a nőiesebb elemeket tartalmazó modelleket is. Ezek az órák kiegészíthetik a stílusát, és minden helyzetben vonzóvá tehetik Önt.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.