Termék Kategória

Márka > Nine West

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Nine West márkát New York-ban alapították. A cég kiegészítők széles választékát kínálja, többek között órákat, cipőket, táskákat és ékszereket. Órái olyan nők számára tesznek javaslatot, akik modern termékeket keresnek minden alkalomra.

A Nine West 1978-ban alakult, válaszul a megfizethető és stílusos kiegészítők iránti igényre a mindennapi öltözködéshez. A márka neve az első butik helyszínéről származik. A vállalat eredetileg csak cipőket és kisebb kiegészítőket, például táskákat és pénztárcákat kínált. Manapság fehérneműket, sálakat, hátizsákokat, ékszereket, valamint divatos és alkalmi órákat kínál.

A Nine West órák kortárs dizájnját a legújabb divattrendek ihlették. Úgy tervezték őket, hogy bármilyen öltözéket kiemeljenek, egyediséget kölcsönözve.

A kínálatban női és férfi modellek egyaránt megtalálhatóak. Mindegyikük egyedi karakterrel és dizájnnal rendelkezik, amely évtizedek óta trendeket teremt a mindennapi divatban.

A Nine West órával kiemelheti egyéni stílusát, és megmutathatja mindenkinek, hogy ismeri a legújabb divattrendeket.

A Nine West órák kiváló minőségű anyagokból készülnek. A beépített kvarc szerkezet biztosítja, hogy az óra hosszú ideig működjön, az ásványi kristály pedig hatékonyan véd a karcolások és ütések ellen.

Az óra elemei rozsdamentes acélból készültek, és PVD bevonattal vannak bevonva, amely ellenáll a kopásnak, és nem okoz allergiát vagy irritációt.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.