Termék Kategória

Márka > Bering

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Jellegzetes skandináv dizájnjával és kiváló kézműves kivitelezésével már 10 éve hívja fel magára a figyelmet. A lapos profilú tokok, a kivételes skandináv dizájn, a kiváló minőségű anyagok és a kiváló kivitelezés a Bering márka alapja.

A dán Vitus Bering 1880-ban fedezte fel először Alaszkát, és adta a régiónak a Bering-korszak nevet. A 2010-ben a dániai Aabenraában alapított, ma már nemzetközi vállalat, amely több mint 40 telephellyel rendelkezik szerte a világon.

A márka óráit a gyönyörű sarkvidék ihlette, amely Beringet lenyűgözte 2008-ban, az Északi-sark fölött végrehajtott ejtőernyős ugrása során.
A Bering a kemény, tartós anyagokat nagyon vékony kialakítással kombinálja, hogy egy rendkívül tartós időmérő órát hozzon létre.

Az időtlen design és az egyenes élek jól illeszkednek a sarkvidékek durva textúrájához. A vállalat csúcstechnológiás kerámiát használ, amely kemény, de sima a bőrön. A zafírüveg és a rozsdamentes acél szintén kiváló minőségűnek számít a tartósság szempontjából.

A Bering divatos női karórák széles választékát kínálja, amelyek percenként változó skálával és opálos, a sötétben szinte világító tokkal rendelkeznek.

A márka számos egyedi modellt kínál a férfiak számára, köztük olyanokat is, amelyek több szempontból is vonzóak a férfiak számára. A sportostól az elegánsig ezek az órák mind minőségi anyagokból és klasszikus formatervezéssel készültek, hogy kitűnjenek a tömegből.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.