Termék Kategória

Márka > Fossil

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Fossil óragyártó 1981 óta van jelen a piacon. Bár a vállalat ekkor még nem kezdett el órákat gyártani, már tapasztalatot szerzett az óragyártás és a forgalmazás terén, mivel más gyártók óráit szerződés alapján értékesítette.

Maga a Fossil az 1980-as évek elején kezdett el órákat gyártani, és mára a divat- és sportórák első számú értékesítője lett. A vállalat a technológia és a stílus terén is újítónak számít, minden évben új funkciókat vezet be termékeibe a sport óráknál és a divatóráknál egyaránt.

A Fossil Group, Inc. vállalatot 1984-ben alapította Tom Kartsotis, egy texasi üzletember. A vállalat kezdeti célja az volt, hogy a svájci óragyártókkal versenyezzen egy megfizethető árú divatórákból álló termékcsalád létrehozásával. A Fossil nagy sikert aratott: az első évben több mint 2 millió, 1989-re pedig 20 millió órát adott el.

A Fossil márka sikere nemcsak a felhasznált technológiáknak és a gondos tervezésnek köszönhető, hanem a népszerű kultúrára utaló dizájnnak is – például az olyan filmeknek, mint az Indiana Jones, a Mátrix vagy a Star Wars; olyan sztároknak, mint Elvis Presley; és képregényfiguráknak, mint Superman, Batman és Wonder Woman.

A Fossil a márkák portfóliójának bővítése érdekében más divatcégeknek is engedélyezte, hogy az ő óraműveit használják az általuk gyártott órákban; ilyen például a Michael Kors, az Adidas és az Emporio Armani.

A Fossil márka számos karóra kollekciót adott már ki, köztük női karórákat is, amelyek népszerűek a minimalista stílusokat kedvelők körében. A cég népszerű kollekciói közé tartozik a minimalista Fossil Jacqueline kollekció, valamint a Fossil Riley nevű, számos kristállyal díszített, díszesebb kollekció.

A férfi órák többnyire klasszikus stílusban készülnek. Ilyen például a Fossil Townsman, a Fossil Grant és a Fossil Machine.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.