Victorinox FieldForce 241852

122990 Ft

Cikkszám: 241852 Kategória:

A Victorinox FieldForce 241852 egy stílusos és megbízható karóra, amely tökéletes választás minden aktív életmódot élő személy számára. Ez a karóra a Victorinox híres minőségét és tartósságát képviseli, és kiváló teljesítményt nyújt minden körülmények között.

A Victorinox FieldForce 241852 karóra rendelkezik egy precíz svájci quartz szerkezettel, amely pontos időmérést biztosít. A rozsdamentes acél tok és a zafírüveg óralap védelmet nyújt a karóra számára, így hosszú távon is megőrzi szépségét és funkcionalitását.

Ez a karóra vízálló, így bátran viselhető esős időben vagy akár úszás közben is. A kényelmes szilikon szíj pedig biztosítja, hogy kényelmesen és stabilan illeszkedjen a csuklóhoz.

A Victorinox FieldForce 241852 karóra rendelkezik egy egyszerű, de elegáns kialakítással, amely minden alkalomhoz illik. A fekete számlap és a világosan látható indexek és kezek könnyen olvashatóvá teszik az időt, még rossz fényviszonyok között is.

Ez a karóra nem csak stílusos és megbízható, hanem számos hasznos funkcióval is rendelkezik. A dátumkijelző segít nyomon követni a naptárt, míg a stopperóra funkció lehetővé teszi az időmérés pontosságát.

A Victorinox FieldForce 241852 karóra a Victorinox híres minőségét és megbízhatóságát képviseli, és minden olyan személy számára ideális választás, aki egy stílusos és megbízható karórát keres. Válassza ezt a karórát, és élvezze a svájci precizitást és tartósságot minden nap!