Termék Kategória

Alfex

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Az Alfex óra története

Az Alfex egy jellegzetes óramárka, amely modern, kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja. A vállalat óráit és kiegészítőit úgy tervezték, hogy azok az egyének számára vonzóak legyenek, akik szeretnének kitűnni a tömegből.

1958-ban az Alfexet Luganóban, Svájcban alapították. 1974-ben a Swatch Group felvásárolta, és Alfrex néven vált ismertté. Az Alfrex márkanév alatt 1983-ban dobta piacra első karóracsaládját.

Alfex óra vásárlás

Kínálatunkban megtalálhatod a kiváló Alfex óramárka legjobb típusait, amit partnerünknél meg is vásárolhatsz.

A Svájcban gyártott Alfex órák az ETA és a Ronda kiváló minőségű óraszerkezeteit használják. Az önfelhúzós automata órák kollekciójának védnökségét Bernhard Russi, az alpesi síelés híres olimpiai bajnoka vállalta. A „Swiss Made” címke a svájci precizitás és a részletekre való odafigyelés szinonimája, ami végső soron egy magas minőségű, rendhagyó, gyakran extravagáns jellegű terméket jelez.

Az Alfex kronográfjaiban a Ronda vagy az ETA kvarc vagy mechanikus szerkezeteit használja. Ez az Lafex watch sorozat automata változatai a kifejezetten az Alfex számára gyártott Calibre Valjoux 7750 kaliberrel vannak felszerelve.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!