Termék Kategória

Christian Dior

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Christian Dior napszemüvegek

Üdvözlünk a Christian Dior napszemüvegek kategóriájában! Ha a luxus, az elegancia és a kiváló minőség jellemző rád, akkor a Christian Dior napszemüvegek tökéletes választás lesznek számodra. Fedezd fel a lenyűgöző Dior napszemüveg kollekciót, amely magában foglalja a legújabb divattrendeket és a klasszikus dizájnokat is.

A Christian Dior napszemüvegek a kifinomultság és az innováció jegyében készülnek. Az egyedi és stílusos keretek, a prémium minőségű lencsék és a figyelmet keltő dizájn minden modellben megtalálható. A kiváló UV-védelemmel ellátott lencsék védelmet nyújtanak a nap káros sugarai ellen, és közben a divatos keretek a megjelenésedet is kellőképpen feldobják.

A Dior hosszú és illusztris múltra tekint vissza az óragyártás világában, a számlap felőli forgórészeket úgy tervezték, hogy a báli ruhák szoknyáinak suhogását utánozzák. A márka minden bizonnyal az a márka, ahol a divat és az óragyártás keresztezi egymást.

Nem meglepő, hogy a Dior volt az egyik első nagy divatház, amely érdeklődést mutatott a megfelelő óragyártás iránt: 1968-ban a Bulova által Svájcban gyártott női órák kollekcióját dobta piacra; 1975-ben pedig a Black Moon dizájnját a licencvevő Benedom által; egy olyan óragyártó, amely később az LVMH családba került, amikor a Wilmot Group csődbe ment.

Ettől kezdve a vállalat önállóan gyártott órákat La-Chaux-de-Fonds-ban, amihez egy új gyártóüzemet használtak ki. A korai tervek inkább geometrikusak voltak, mint szeszélyes alkotások, amelyekről ma már ismert. Az egyenes vonalak domináltak, és a szíjakon látható minták a számlapokon látható metszéspontok és átlósok kiterjesztései voltak.

Miután a Dior az LVMH tulajdonába került, az óragyártás a divatház üzleti stratégiájának szerves részévé vált. Létrehozta saját fejlesztő és gyártó részlegét – Les Ateliers Horlogers Dior La-Chaux-de-Fonds-ban -, és megkezdte azt az évtizedes folyamatot, amelynek célja, hogy óragyártóként és ne csak egy újabb divatházként, amely órákkal foglalkozik.

A kollekció első darabja a L’étoile volt, amelyet Victoire de Castellane, a Dior finom ékszerekkel foglalkozó részlegének vezetője tervezett. Castellane-t a férfi minták tisztasága inspirálta, de ezt az egyszerűséget női szemüvegen keresztül szűrte meg. Az eredmény egy finom, de nem ultranőies dizájn lett, amely továbbra is a kollekció fontos részét képezi.

2011-ben elindult a Dior VIII, amely azért kapta ezt a nevet, mert a nyolc Dior szerencseszáma volt – Monsieur Dior 1946. október 8-án alapította couture-házát, amely Párizs nyolcadik kerületében található, és első kollekcióját „en huit”-nak nevezte el. A divatszakma esztétikai tudását ötvözte a svájci mechanikus órák esztétikai tudásával.

Ennek a bevezetésnek a részeként Dior együttműködött a Soprod óraműgyártóval és Frédéric Jouvenot órásmesterrel, hogy létrehozzanak egy olyan kollekciót, amelynek a számlap felőli forgórészét a gyémánttól és a tollaktól kezdve a csipkékig, amelyeket csak egy nő tud szőni Franciaországban, mindenféle díszítéssel lehetett ellátni.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!