Termék Kategória

Márka > Pandora

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

1–30 termék, összesen 247 db

A Pandora egy világvezető, globális vállalat, amely több mint 100 országban van jelen. Jellegzetes márkával és jellegzetes termékekkel rendelkezik. Ezt a státuszt gyorsan, mindössze néhány év alatt érte el, egy helyi dán ékszerüzlet alapításától kezdve.

A Diamonds by Pandora kollekció laboratóriumban növesztett gyémántokat tartalmaz. Ezek a smaragd, rubin és zafír színű kövek optikailag, kémiailag, termikusan és fizikailag megegyeznek a bányászott gyémántokkal, de a föld felett készültek. És mindegyiknek ismerjük az eredetét. Figyelemre méltó példája annak, hogy az innováció hogyan képes megismételni a természet folyamatát.

A Pandora valódi anyagokból, elsősorban tömör sterling ezüstből, drágakövekkel, kövekkel, tenyésztett gyöngyökkel és üveggel készült, kézzel megmunkált és kortárs ékszerek univerzumát kínálja. A Pandora minden ékszerét a hitelességet jelző kulcsfontosságú jelölésekkel látja el.

A Pandora a kézzel készített fülbevalóktól a nemesfémekkel és kövekkel díszített gyűrűkig gyönyörű és tartós ékszereket készít. A minták széles választékával a vásárlók megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő tökéletes darabot, miközben egy felbecsülhetetlen értékű, érzelmi értékkel bíró gyűjteményt is létrehozhatnak.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.