Termék Kategória

Citizen

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Citizen Karórák: Megbízhatóság és Innováció

Üdvözlünk a Citizen karórák kategóriájában! Ha a pontos időmérés, a kiváló minőség és az innovatív technológia érdekel, akkor a Citizen karórák tökéletes választás lesznek számodra. Fedezd fel a lenyűgöző Citizen óra kollekciót, amely magában foglalja a legújabb technológiai újításokat és a klasszikus dizájnokat is.

Citizen Eco-Drive Technológia: Fenntartható és Környezetbarát

A Citizen karórák egyik legfőbb jellemzője az innovatív Eco-Drive technológia. Az Eco-Drive órák bármilyen fényforrásból (természetes vagy mesterséges) képesek energiát nyerni, így nincs szükség elemcserére. Ez a fenntartható és környezetbarát megoldás garantálja, hogy az órád mindig pontos és megbízható marad.

Citizen Promaster és Satellite Wave Kollekciók: Kaland és Technológia

A Citizen Promaster kollekció kifejezetten a kalandvágyóknak és a profi sportolóknak készült. A vízálló, pilóta és búvárórák kiváló minőségű anyagokból és innovatív technológiával készülnek. A Satellite Wave kollekció pedig a világidő és a GPS-vezérelt időbeállítás révén nyújt páratlan pontosságot és kényelmet az utazók számára.

Látogass el a Citizen karórák kategóriánkba, és fedezd fel a megbízható és innovatív órákat, amelyek tökéletesen kiegészítik stílusodat és életmódodat. Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző kollekciót, amely a pontos időmérés és a kiváló minőség tökéletes ötvözete.

A Citizen márka története

1985-ben a Citizen kiadta az első elektronikus mélységmérővel ellátott órát, a Citizen Promaster Aqualand Classic-ot. Azóta a Citizen számos új innovációval nyűgözte le a közönséget ebben a szegmensben. 2002-ben a Citizen új mérföldkövet teremtett a „Promaster 1000m” búvárórával. A forgó lünetta tisztítás céljából eltávolítható. A tok titánból készült, egy olyan anyagból, amely nagyobb tisztaságot és tartósságot tesz lehetővé, mint a rozsdamentes acél. Minden Promaster Aqualand óracsomagot szállítás előtt egy kis „búvárpalackba” tesznek.

A Citizen környezetbarát órái egy további funkcióval rendelkeznek, amely a napszakot is megmutatja. A németországi Mainzban található rádiójelekkel történő automatikus szinkronizálás segít elkerülni a kézi időváltoztatást. A Citizen óráinak technológiája a technikai fejlődés élvonalába tartozik.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!