Termék Kategória

Márka > Citizen

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Citizen a világ egyik legnagyobb óragyártója, és többek között kiterjedt Eco-Drive órák sorával büszkélkedhet, amelyek napelemes technológiával rendelkeznek. A Citizen a technológia innovációját és a minőségi anyagokat képviseli. Különösen búvárórái, repülési órái és GPS órái népszerűek a fogyasztók körében.

A Citizen a világ egyik legnagyobb óragyártója. Az 1905-ös alapítása óta vezető pozíciót tölt be az órák terén, és továbbra is újít a természetes energiaforrásokat felhasználó új és továbbfejlesztett technológiákkal. A Citizen órái sok embert inspiráltak innovatív dizájnjukkal, modern technológiájukkal és kiváló minőségű kivitelezésükkel.

1985-ben a Citizen kiadta az első elektronikus mélységmérővel ellátott órát, a Citizen Promaster Aqualand Classic-ot. Azóta a Citizen számos új innovációval nyűgözte le a közönséget ebben a szegmensben. 2002-ben a Citizen új mérföldkövet teremtett a “Promaster 1000m” búvárórával. A forgó lünetta tisztítás céljából eltávolítható. A tok titánból készült, egy olyan anyagból, amely nagyobb tisztaságot és tartósságot tesz lehetővé, mint a rozsdamentes acél. Minden Promaster Aqualand óracsomagot szállítás előtt egy kis “búvárpalackba” tesznek.

A Citizen Eco-Drive órák külön értesítési funkcióval vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az óra szinkronizálását a helyi időjelekkel. Ez az automatikus szinkronizálás szükségtelenné teszi a kézi időbeállításokat.

A Citizen környezetbarát órái egy további funkcióval rendelkeznek, amely a napszakot is megmutatja. A németországi Mainzban található rádiójelekkel történő automatikus szinkronizálás segít elkerülni a kézi időváltoztatást. A Citizen óráinak technológiája a technikai fejlődés élvonalába tartozik.

A Citizen vállalat vezető szerepet tölt be a GPS-iparban, mivel termékei magas szintű funkcionalitással rendelkeznek. A Satellite Wave-Air modell a műholdas navigációs rendszerek jeleit fogadja, ami lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján működjön, anélkül, hogy szervizelésre szorulna. Ez a modell automatikus idő- és dátumkorrekciót is kínál; az összes lehetséges időzóna megjeleníthető a képernyőjén, beleértve számos, az észak-amerikai kontinensen kívül eső városét is. Ez hasznos információ az utazók számára, akik tudni szeretnék, hogy hová mennek, vagy hogy más városokban mennyi az idő.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.