Termék Kategória

Márka > Swarovski

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Swarovski órák számos stílusban kaphatók. A férfi kollekció rozsdamentes acélból, bőrből és rózsaaranyszínű anyagokból készült időmérőket tartalmaz. A nők számos elegáns stílust találnak a kínálatban, köztük svájci gyártású rozsdamentes acél órákat, bőr órákat, rózsaarany színű órákat, ezüst színű órákat és még sok mást.

Minden órát kvarc szerkezet hajt, amely pontos időmérést biztosít. A kínálatban szakértelemmel készített kristályórák is találhatók, amelyekben több mint 125 év kristályos kézművessége tükröződik. Fontolja meg, hogy az egyiket csillogó kristálygyűrűvel és kiegészítő karkötővel párosítsa a tökéletes megjelenés érdekében.

A Swarovski órák a stílusok és színek széles választékát tartalmazzák. Az Octea Lux Chrono Watch például dombornyomott krokodilszíjjal és fazettált kristályokkal kirakott lünettával rendelkezik. A Cosmic Rock karóra fém karkötőszíja ultrafinom, csillogó ezüstös kristályokkal díszített kristálykövekből készült. Válassza kedvenc Swarovski óráját a szemet gyönyörködtető színek sokaságában, hogy feltűnő kiegészítője legyen csuklóján.

A Swarovski óra nagyszerű ajándék azoknak a nőknek, akik stílusosan szeretnének kiegészíteni magukat. Amióta az eszünket tudjuk, a nők csillogó ékszerekkel díszítették magukat, például hatalmas medálokkal ellátott nyakláncokkal, lógó fülbevalókkal és drágaköves gyűrűkkel.

Manapság azonban a legtöbb nő csak apró, visszafogott kiegészítőket visel, mert a vállalati munkaerő része vagy más kihívások korlátozzák a nagyobb ékszerek viselését.

A Swarovski a gyönyörű kristályokkal díszített órák mellett ékszerek és kiegészítők népszerű gyártója is. A márkát 1895-ben indította el Ausztriában Daniel Swarovski, egy üvegcsiszoló fia. Hamarosan rendkívüli tehetséget mutatott választott szakmájában a feltalálói képesség mellett. A Swarovski 1977-ben lépett be az ékszerpiacra.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.